wznieś ręce do nieba, sing alleluja i zobaczysz co się z kursem staniemolmomas pisze:ja się zastanawiać czy wyskoczyć z s&ppińcsett już czy doczkać na wzniesienie kursu

http://www.youtube.com/watch?v=L03JVPaZpyc
wznieś ręce do nieba, sing alleluja i zobaczysz co się z kursem staniemolmomas pisze:ja się zastanawiać czy wyskoczyć z s&ppińcsett już czy doczkać na wzniesienie kursu
zakładasz że drukarki zostaną wyłączone w tym samym czasie ?Bemowo1 pisze:Czy jesteśmy na topie? uważam ,że jeszcze nie. Natomiast powrót w okolice 200 ema uważam za prawdopodobny
Będę szukał niebawem jakiejś eSki na kablu z SLem na 1.64 i TP1 na 1.60000, jak bedzie ladnie szlo to bede przesuwal sla zarobkowego po prostu i moze TP wtedy tez przesune nizej, zobacze.Bemowo1 pisze:odnośnie analizy wklejonej przez PSXOR'a dot. kabla.
Fundamentaliści wystąp!!
Cameron i rząd GB silnie ingeruje w sprawy obrony miejsc pracy dla obywateli brytyjskich, emigranci stanowią poważny problem - uważam, że obcakrajowców wygonią z kraju.
druga sprawa - referendum dot. zostania w EU. Po przygodach z unią nie sądzę aby anglik zdecydował się na pozostanie w unii.
Stąd też pozwoliłem sobie na zmiany w prezentowanej wcześniej analizie.
Czy jesteśmy na topie? uważam ,że jeszcze nie. Natomiast powrót w okolice 200 ema uważam za prawdopodobny
nie wiem czy będą drukować i kto będzie drukował. Patrzę na wykres i opieram się na sprawdzonych metodach.Ciapul pisze:zakładasz że drukarki zostaną wyłączone w tym samym czasie ?Bemowo1 pisze:Czy jesteśmy na topie? uważam ,że jeszcze nie. Natomiast powrót w okolice 200 ema uważam za prawdopodobny
Bemowo1 pisze:nie wiem czy będą drukować i kto będzie drukował. Patrzę na wykres i opieram się na sprawdzonych metodach.Ciapul pisze:zakładasz że drukarki zostaną wyłączone w tym samym czasie ?Bemowo1 pisze:Czy jesteśmy na topie? uważam ,że jeszcze nie. Natomiast powrót w okolice 200 ema uważam za prawdopodobny
Powracając do kabla, w eliocie istotną kwestią są nie tylko proporcje pomiędzy falami, ale także siły jakie te fale mają, w tym przypadku fala 5 nie ustanowiła nowego minimum!! - nie pokonała dołka fali 3, co świadczy o słabości - po takich układach następuje zmiana trendu lub rozległa w czasie korekta - przykład - edek w ostatnim czasie
-- Dodano: 29 lis 2013, 14:34 --
i edek na h4 - także przykład 5 powyżej 3 - nawet dwa przykłada - drugiego nie zaznaczyłem
Absolutnie nie jesteś złośliwy (bardziej ja w stosunku do prezentowanej wcześniej analizy kabla)rafmax pisze:
Nie chce byc złośliwy ale trading na podstawie eliota to jakies nieporozumienie dla mnie. Zawsze i wszedzie mozna sobie te cyferki i literki ładnie dopasowac i sie wydaje ze jest piknie, a ja cos zaneguja to sie na bierząco porawia oznaczenia i znowu jest piknie. Zadnej pewności co prawidłowowsci oznaczen. I jak tu podejmować decyzje na bazie eliota?![]()
Taka mała dygresja. Zeby nie było ja sie kompletnie na tym nie znam wiec moge byc w błedzie - tak tylko wnioskuje po obserwacji waszych wykresów gdzie co chwile widze nowe scenariusze oznaczen.