różaniec jest dobrze premiowany (60x10+7+4+10+12)x2kk.dreamer pisze: W takim razie ołtarz dzisiaj buduje
-- Dodano: 29 lis 2013, 13:39 --
Piggy, ale Ty śliczna jesteś
różaniec jest dobrze premiowany (60x10+7+4+10+12)x2kk.dreamer pisze: W takim razie ołtarz dzisiaj buduje
jak z obrazkaBemowo1 pisze:
rozwiń no te wyliczenia... bo coś mi nie pasują choć spraw kościelne obce mi aktualnie sąBemowo1 pisze:różaniec jest dobrze premiowany (60x10+7+4+10+12)x2
z różańcem w ręku będę jeszcze ładniejsza , ale cicho mów bo kermit usłyszyBemowo1 pisze:różaniec jest dobrze premiowany (60x10+7+4+10+12)x2kk.dreamer pisze: W takim razie ołtarz dzisiaj buduje
-- Dodano: 29 lis 2013, 13:39 --
aż sprawdziłematlanticos pisze:uspokójcie się z tą ankietą u góry bo do śmierci nie spadniemy...
może mały błąd zrobiłem, ale chodzi o pakiet- premiowany jest podwójnieCiapul pisze:rozwiń no te wyliczenia... bo coś mi nie pasują choć spraw kościelne obce mi aktualnie sąBemowo1 pisze:różaniec jest dobrze premiowany (60x10+7+4+10+12)x2
Chrystus, po wzniesieniu oczu do nieba i odmówieniu dziękczynienia (gr. εὐχαριστία, eucharystia), rozmnożył chleby i ryby. Tak nakarmiono 5000 mężczyzn, nie licząc kobiet i dziecimolmomas pisze:przytoczył bym jakiś fajny komplement ale ryby głosu nie mają ;(
przy łyk-endzie lepsze byłoby odwołanie do Kany Galilejskiej...Bemowo1 pisze:Chrystus, po wzniesieniu oczu do nieba i odmówieniu dziękczynienia (gr. εὐχαριστία, eucharystia), rozmnożył chleby i ryby. Tak nakarmiono 5000 mężczyzn, nie licząc kobiet i dzieci