ja mierze w 1261, L od 1243 z porannego ruszku,Bemowo1 pisze:ja mierzę w okolice 1263, z kanału wyszliśmypedro pisze:1250 - 1256, mocny opór ...Bemowo1 pisze:gold,
nad średnią droga do wzrostów otwarta (na zmianę trendu się jeszcze nie nastawiam)
DayTrading: Piątek 29.11.2013
Re: DayTrading: Piątek 29.11.2013
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
rgr nabiera kształtówNowy123 pisze:jeszcze nie koniec zabawy na kablu jak widzicie godzinowke wyciagneli
https://www.tradingview.com/x/DhlnuniP/
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Bemowo1 pisze:gold,
nad średnią droga do wzrostów otwarta (na zmianę trendu się jeszcze nie nastawiam)
Oby jeszcze nie było zmiany tredu bo mam eski, niech zawroci na 1235-1240 i potem możemy rosnac
Zobaczymy co z tego wyjdzie
Cały czas szukam perfekcyjnego miejsca na eSke.
Cały czas szukam perfekcyjnego miejsca na eSke.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 29 lis 2013, 12:26 przez psxor, łącznie zmieniany 1 raz.
Niech błogosławiony bedzie Pan, Alleluja!KRobert pisze:Bemowo1 pisze:gold,
Oby jeszcze nie było zmiany tredu bo mam eski, niech zawroci na 1235-1240 i potem możemy rosnac

to moze na roraty sie jeszcze w przyszłym tygodniu wybierzcieBemowo1 pisze:Niech błogosławiony bedzie Pan, Alleluja!

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
z tygodniówką to gość pojechałpsxor pisze:Zobaczymy co z tego wyjdzie

gość umieścił kluczowe średnie, ale chyba mu eliott zupełnie w głowie poprzewracał
Ostatnio zmieniony 29 lis 2013, 12:32 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.
kreślimy C w korekcie wyższego rzędu, równiść fal A i C, powinniśmy dociągnąć do 1,3680, przy okazji wystopować CB na 1,3670 i tam czekam na otwarcie SBemowo1 pisze:fibo każdy widzi, banksterzy też, oandianie wsiadają, dzisiaj piątekCiapul pisze:61,8 fibo ( 38317,32957 ) nie powinno puścićBemowo1 pisze:tl powinniśmy macnąć, potem może trójkąt i dalej w gore
https://www.tradingview.com/x/507m6JVC/
„Śpieszymy się do dorosłości, żeby tęsknić za dzieciństwem, tracimy zdrowie dla pieniędzy, a potem płacimy by je odzyskać, żyjemy jakbyśmy nigdy nie mieli umrzeć, a umieramy jakbyśmy nigdy nie żyli” - Paulo Coelho
zapraszam, pujdziemy razem i na drogę krzyżową.Ciapul pisze:to moze na roraty sie jeszcze w przyszłym tygodniu wybierzcieBemowo1 pisze:Niech błogosławiony bedzie Pan, Alleluja!
Ja podchodze do foreksu w ten sposób
1 Zdrowaś Mario = 10 pipsów

- kk.dreamer
- Pasjonat
W takim razie ołtarz dzisiaj budujeBemowo1 pisze:zapraszam, pujdziemy razem i na drogę krzyżową.Ciapul pisze:to moze na roraty sie jeszcze w przyszłym tygodniu wybierzcieBemowo1 pisze:Niech błogosławiony bedzie Pan, Alleluja!
Ja podchodze do foreksu w ten sposób
1 Zdrowaś Mario = 10 pipsów

Drodzy Panowie Panie również trejdują...