DayTrading: Czwartek 28.11.2013
Re: DayTrading: Czwartek 28.11.2013
nie ma sie co podniecac, pejsy jutro wroca i tak wroca skad zabawe zaczela europa na 10 przypadkow 10wracaja
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

-
- Gaduła
Chodziło mi o to czy warto kupować obecnie złoto na longa...molmomas pisze:kamilao1987 pisze:Czy opłaca się otwierać długie pozycje na złocie w tym momencie? Oczywiście mówię o L.
długie pozycje oznacza L,
jeżeli chodziło ci o długoterminowe L
to w mojej ocenie można się spodziewać realizacji podwójnego dna na w1 ale nie wiadomo bo złoto to ostatnio dziwna rzecz jest, pedro to fachman od kruszców....
- atlanticos
- Maniak
pisalem Ci zebys poczekal na jakas formacje odwrocenia na niższym interwale bo przy tak silnym trendzie sama swieczka to za malo...grz3siek pisze:A ja znowu przy 167 wlazłem w japońskiego kabla ;|
I znowu żal ;| bo w S
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
kamilao1987 pisze:Chodziło mi o to czy warto kupować obecnie złoto na longa...molmomas pisze:kamilao1987 pisze:Czy opłaca się otwierać długie pozycje na złocie w tym momencie? Oczywiście mówię o L.
długie pozycje oznacza L,
jeżeli chodziło ci o długoterminowe L
to w mojej ocenie można się spodziewać realizacji podwójnego dna na w1 ale nie wiadomo bo złoto to ostatnio dziwna rzecz jest, pedro to fachman od kruszców....
w mojej ocenie tak, ale tylko w mojej ocenie

-- Dodano: 28 lis 2013, 12:58 --
a GUJEK ma jeszcze 120pipek miejsca (1200pkt)
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
- atlanticos
- Maniak
złoto S mówicie? można i tak.... jak dla mnie dopiero po wyjściu dołem a w tym miejscu S to... bez komentarza - wszystko na wykresie - interwał d1
https://www.tradingview.com/x/lHnotAoa/
Witam Panowie
Pytanie mam bo dopiero usiadłem dziś do kompa i jakos nie mogę zalesc kierunkow. Jakie wasze odczucia co do e/u, g/u i zloto. Szczególnie na zlocie nie mogę znalesc dziś kierunku. Macie jakies ciekawe analizy na najbliższe godziny? Stany dziś nie handlują to i zbyt wiele się nie dzieje.
Z góry dziekuje za wszelkie opinie
Pytanie mam bo dopiero usiadłem dziś do kompa i jakos nie mogę zalesc kierunkow. Jakie wasze odczucia co do e/u, g/u i zloto. Szczególnie na zlocie nie mogę znalesc dziś kierunku. Macie jakies ciekawe analizy na najbliższe godziny? Stany dziś nie handlują to i zbyt wiele się nie dzieje.
edek i kabel powolne opadanie, złoto lepiej z bokuKRobert pisze:Witam Panowie
Pieniądz robi pieniądz.
i moje fantazjeatlanticos pisze:złoto S mówicie? można i tak.... jak dla mnie dopiero po wyjściu dołem a w tym miejscu S to... bez komentarza - wszystko na wykresie - interwał d1
-- Dodano: 28 lis 2013, 14:44 --
kabel ???
konsola do jutra.....???
mielił sie będzie w te i na zad, z przewagą zadu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak
obydwa scenario możliwe - dałbym 65%-35% na korzyść zielonego - taki sentymentBemowo1 pisze:i moje fantazjeatlanticos pisze:złoto S mówicie? można i tak.... jak dla mnie dopiero po wyjściu dołem a w tym miejscu S to... bez komentarza - wszystko na wykresie - interwał d1

-- Dodano: 28 lis 2013, 14:49 --
i moje fantazjeBemowo1 pisze: kabel ???
konsola do jutra.....???
mielił sie będzie w te i na zad, z przewagą zadu

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
bardzo precyzyjne podejścieatlanticos pisze:
obydwa scenario możliwe - dałbym 65%-35% na korzyść zielonego - taki sentyment![]()