DayTrading: Środa 27.11.2013
Re: DayTrading: Środa 27.11.2013
Tak pedo, czytałem.
Ja bym ich wszystkich zapuszkował dawno. Oni tyle kasy zarobili że teraz czytają o sobie w WSJ i śmieją się.
Złoto tylko dla insiderów. Taki powinien być tytuł w GW. Nie czytam, śmierdzi Michnikiem.
Ja bym ich wszystkich zapuszkował dawno. Oni tyle kasy zarobili że teraz czytają o sobie w WSJ i śmieją się.
Złoto tylko dla insiderów. Taki powinien być tytuł w GW. Nie czytam, śmierdzi Michnikiem.
We can't make a baby in one months by making 9 women pregnant... Sonic
r zgubiles, RyJanek80 pisze:Tak pedo, czytałem.

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
moim zdaniem za wcześnie na Snvidiagx2 pisze:Edek otwiera S ?
jest jak jest
Piter80 pisze:Ale cisna.brawo
wspolczuje wszystkim ktorzy brali S na parach xxx/jen.
Pewnie nie jedno depo peknie dzis
ja bralme na 138 50 ale SL blisko wiec luz wybili zycie
teraz nawrotka wiec odnowione S przy oporz na 138 75
chrzanisz, już od kilku dni detal na Spabloo83 pisze:moim zdaniem za wcześnie na Snvidiagx2 pisze:Edek otwiera S ?

Nie pierwszy raz i celowo.pedro pisze:r zgubiles, RyJanek80 pisze:Tak pedo, czytałem.
Złoto tylko dla insiderów. Taki powinien być tytuł w GW. Nie czytam, śmierdzi Michnikiem.![]()
We can't make a baby in one months by making 9 women pregnant... Sonic
od kilku dni to już niektorzy widza 1.27Bemowo1 pisze:chrzanisz, już od kilku dni detal na Spabloo83 pisze:moim zdaniem za wcześnie na Snvidiagx2 pisze:Edek otwiera S ?

sorry pomyliłeś się od kilkunastu tygodni!!!krinvest pisze:
od kilku dni to już niektorzy widza 1.27![]()