Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Witam
Wczoraj XAUUSD mi zdemolowało depo, pozycje zostały zamknięte przez brokera Armada, niestety na rachunku pojawiło się kilka stówek na minusie. Co prawda już się zasiliłem, ale zapytam czy w takim przypadku Armada nie zeruje rachunku?. Czy całe ujemne saldo reguluje właściciel rachunku?.
Wczoraj XAUUSD mi zdemolowało depo, pozycje zostały zamknięte przez brokera Armada, niestety na rachunku pojawiło się kilka stówek na minusie. Co prawda już się zasiliłem, ale zapytam czy w takim przypadku Armada nie zeruje rachunku?. Czy całe ujemne saldo reguluje właściciel rachunku?.
Zgodnie z regulaminem, który akceptowałeś zakładając konto, debet należy uregulować. Inaczej to byłaby strata, którą musiałby ponieść sam broker.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Witam,
Nie mogę zalogować się do konta Live? serwer PrimeXM-LiveUK - PrimeXM Prime Exchange Markets
dlaczego?
Nie mogę zalogować się do konta Live? serwer PrimeXM-LiveUK - PrimeXM Prime Exchange Markets
dlaczego?
1,5 tygodnia temu Armada przeszła na swoje serwery MT4. Pobierz na nowo platformę ze strony brokera i zaloguj się na serwer Armada-Live. Dane się nie zmieniły.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
teraz zaczęło działać, przerwa trwała 30 minut
Ale używasz nowej wersji platformy? Powinieneś logować się na serwer armadowski. Tam żadnej przerwy nie było - jestem zalogowany od rana non stop.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- DigitalSmoke
- Pasjonat
Ja mam starą wersję platformy, wpisałem tylko nowy serwer i też hula.
Wysłane z mojego ME172V
Wysłane z mojego ME172V
działa nowa instalka, przedtem tylko odświeżyło wykres na starym serwerze ale nie działał
może trochę błahy problem ale zgłoszę, na stronie armada nie działają kalkulatory, potrzebny mi jest głównie kalkulator jednego pipsa.
Zgłoszone.
Tymczasem możesz skorzystać z jakiegokolwiek innego np. http://www.earnforex.com/pip-value-calculator
Tymczasem możesz skorzystać z jakiegokolwiek innego np. http://www.earnforex.com/pip-value-calculator
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu