Dla tych co pracują full Time czyli PA D1
Re: Dla tych co pracują full Time czyli PA D1
Ostatnio rynek dużo połamał BUOB/BEOB a ten w dość ciekawym miejscu się pojawił.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Dareczekart
- Pasjonat
Hej Kerad
Nie podoba mi się ta para walutowa. Jest duży bałagan. góra , dół, góra dół. Cena nie przebiła TL. Cena znajduje się w strefie PPZ która jest dosyć szeroka.
pozdrawiam Darek
Nie podoba mi się ta para walutowa. Jest duży bałagan. góra , dół, góra dół. Cena nie przebiła TL. Cena znajduje się w strefie PPZ która jest dosyć szeroka.
pozdrawiam Darek
- Dareczekart
- Pasjonat
Na moin celowniku. EURAUD
Czekam tylko na PA
Siedzę sobie na rączkach i patrzę.
Mój AUDCAD i AUDCHF hit. Trafione , profit w banku
Cierpliwości, cierpliwości - tego powinniśmy się uczyć.
Czekam tylko na PA

Mój AUDCAD i AUDCHF hit. Trafione , profit w banku

Cierpliwości, cierpliwości - tego powinniśmy się uczyć.
Gram podobnie jednakże gram na przebicia i retesty. Szczerze mówiąc również liczę na EUR aud ale na buy:-D dziś ładny szybki zysk miałem na GBP aud na aud nzd trochę mniejszy a na cad jpy mały sl ale czekam na ponowne wejscie:-) powiem szczerze że z zaciekawieniem obserwuje Twoje wejścia i są naprawdę super:-) pozdrawiam
Sent from my GT-P5100 using Tapatalk 4
ja zagrałem na gbp/jpy shorta.
sell@164.22
TP @ 162.00
na d1 utworzyl się piękny pinbar.Na weekly również zapowiada się obiecujaca..co autor watku myśli o tej pozycji ?
sell@164.22
TP @ 162.00
na d1 utworzyl się piękny pinbar.Na weekly również zapowiada się obiecujaca..co autor watku myśli o tej pozycji ?
- Dareczekart
- Pasjonat
Autor watku myśli....benio pisze:ja zagrałem na gbp/jpy shorta.
sell@164.22
TP @ 162.00
Piękny ? Prawdopodobnie Mike zadałby pytanie- czy masz na mysli tego małego pina ? Jak dla mnie to za mało. Jak chcesz zarządzać tak małym pinem.? Co mamy oprócz tego ? brn? tl? fib? To tylko moja opinia.
Witam na wątku.

- Dareczekart
- Pasjonat
zaccny pisze:Gram podobnie jednakże gram na przebicia i retesty. Szczerze mówiąc również liczę na EUR aud ale na buy:-D dziś ładny szybki zysk miałem na GBP aud na aud nzd trochę mniejszy a na cad jpy mały sl ale czekam na ponowne wejscie:-) powiem szczerze że z zaciekawieniem obserwuje Twoje wejścia i są naprawdę super:-) pozdrawiam
Moje wejścia są super? staram się jak mogę.... gdzie mi się śpieszy? Lepiej nie zarobić niź stracić.

Najlepiej zarabiam kiedy 98% czasu siedzę na rączkach.- nie kombinuje przy już otwartych pozycjach, a wszystko co potrzebuje ustalic robię przed wejściem w rynek. Zanim ta klapka w głowie zmieni tor mojego logicznego rozumowania.
Pozdarwiam Darek
- Dareczekart
- Pasjonat
A powracając do euraud. Ja narazie nie liczę ani na S ani na L . Czekam na PA - i pokazanie kierunku.zaccny pisze:Gram podobnie jednakże gram na przebicia i retesty. Szczerze mówiąc również liczę na EUR aud ale na buy:-D dziś ładny szybki zysk miałem na GBP aud na aud nzd trochę mniejszy a na cad jpy mały sl ale czekam na ponowne wejscie:-) powiem szczerze że z zaciekawieniem obserwuje Twoje wejścia i są naprawdę super:-) pozdrawiam

- Dareczekart
- Pasjonat
Oto moja opina na GBPJPY. lokalizacja ceny raczej nie wskazuje na południe.
Ja czekam....
Ja czekam....
Zgadzam sie Darku.Cierpliwosc to to czego chyba najbardziej mi brakuje.Dlatego w jeden dzien potrafie oddac 2 tygodniowy zysk
im mniej kombinuje i zadziej gram,tym lepiej dla mojego depo
Te 2 poprzednie wejscia super.Gratulacje.Tez obserwowalem,ale sie balem wejsc
no coz tak to bywa.
A co do gbpjpy to 163 bedzie mocnym wsparciem.A poza tym polityka monetarna jpy nie wrozy spadkow
Jak bedzie zobaczymy.
Powodzenia

Te 2 poprzednie wejscia super.Gratulacje.Tez obserwowalem,ale sie balem wejsc

A co do gbpjpy to 163 bedzie mocnym wsparciem.A poza tym polityka monetarna jpy nie wrozy spadkow

Jak bedzie zobaczymy.
Powodzenia