DayTrading: Wtorek 26.11.2013
Re: DayTrading: Wtorek 26.11.2013
i jeszcze gold w wersji harcore
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Benoit Coeure ECB, straszy ujemnymi stopami
tygodniowy, na krawędzi L, dzienny jeszcze stąpamy po solidnym gruncie, m15 - powoli zmieniamy trend - ale to za mało. Pomiędzy m30 i h 4 ewidentnie brak sygnałów dla Lpedro pisze:
o widzisz, ciekawe dywagacjea jak gold na Twoich taśmach wygląda? powiedzmy na h4 ? bo te tTwoje taśmy to też ciekawy wynalazek
... jesli czas oczywiscie, zeby zobaczyc, nie chce Cie nadwyrezac... wiesz,
O zmianie trendu zadecydują dwa parametry: ruch ceny, czas - lub oczywiście oba jednocześnie
dziękuje,Bemowo1 pisze:tygodniowy, na krawędzi L, dzienny jeszcze stąpamy po solidnym gruncie, m15 - powoli zmieniamy trend - ale to za mało. Pomiędzy m30 i h 4 ewidentnie brak sygnałów dla Lpedro pisze:
o widzisz, ciekawe dywagacjea jak gold na Twoich taśmach wygląda? powiedzmy na h4 ? bo te tTwoje taśmy to też ciekawy wynalazek
... jesli czas oczywiscie, zeby zobaczyc, nie chce Cie nadwyrezac... wiesz,
O zmianie trendu zadecydują dwa parametry: ruch ceny, czas - lub oczywiście oba jednocześnie
życze Tobie bardzo dobrego dnia!

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
nie podlizuj siępedro pisze:
życze Tobie bardzo dobrego dnia!... szczerze dziekuję,

grozisz mi?Bemowo1 pisze:nie podlizuj siępedro pisze:

Jutro też jest dzień.
Na razie mamy konsolę, więc zarówno L jak i S jet słuszne - w zależności od poziomu.Ciapul pisze:jak to juz dzisiaj kuskus zauwazyl, ze na g/u widze S długo i niezmiennie... dokładniej rzecz biorąc od konca wrzesnia - i co ? jak idzie w dół to sie ludziska ze mna zgadzaja, jak idzie w gore to ze mnie leją, tylko że od początku października minima są coraz niżej o nowych maksów brak - więc powiedz mi kolego czy ide z rynkiem czy mam wizje ?oloxolo pisze:tu trzeba iść z rynkiem a nie wizjami
Jak wybije trwale, cena sama powie co mam grać, a dogodne miejsce do zajęcia pozycji na pewno się znajdzie, wszystko jedno czy S czy L.
Pieniądz robi pieniądz.
lej gopedro pisze:grozisz mi?Bemowo1 pisze:nie podlizuj siępedro pisze:
![]()
![]()
![]()

i gold w pigułce, taka sytuacja
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- helpfinance
- Stały bywalec
pedro pisze:dobry,
gold w ciekawym miejscuhttps://www.tradingview.com/x/9OLpF5Vc/ jestem w S, więc mało obiektywnie... zobaczymy, jak się kanał zachowa.
na razie się zachował ...
Lepiej nie grać niż stracić.