ZobaczymyBemowo1 pisze:lub jeszcze niżej, a może trójkącik jak było ostatnio? - impuls był dość silny, obaczymyraposo pisze:Złoto dotarło do LT... Jest szansa na zjazd przynajmniej do ostatniego dołka.

ZobaczymyBemowo1 pisze:lub jeszcze niżej, a może trójkącik jak było ostatnio? - impuls był dość silny, obaczymyraposo pisze:Złoto dotarło do LT... Jest szansa na zjazd przynajmniej do ostatniego dołka.
Trzeba reagować na to co dzieje się na rynku, a nie przewidywać i upierać się przy swoim. Rynek zawsze wie lepiejraposo pisze:Ciapul pisze:ale jak za każdym ruchem ceny będziesz zmieniał zdanie to po każdym następnym poprzednia będzie do dupy....oloxolo pisze:rynek zmienny jest, a tu trzeba iść z rynkiem a nie wizjami
niemarawo, prawda, tez mnie to niepokoi, tym bardziej, ze wczoraj podczas us sesji, szło do góry wiec, jezeli do 13 bedzie stagnacja, jak teraz, to zamykam S.raposo pisze: Zobaczymy czy jakoś szczególnie zareaguje na tą LT, bo na razie jest wyjątkowo niemrawo...
w formacji flagi w trendzie wzrostowym minima również są coraz niżej a nowych maksów brak...Ciapul pisze:jak to juz dzisiaj kuskus zauwazyl, ze na g/u widze S długo i niezmiennie... dokładniej rzecz biorąc od konca wrzesnia - i co ? jak idzie w dół to sie ludziska ze mna zgadzaja, jak idzie w gore to ze mnie leją, tylko że od początku października minima są coraz niżej o nowych maksów brak - więc powiedz mi kolego czy ide z rynkiem czy mam wizje ?oloxolo pisze:tu trzeba iść z rynkiem a nie wizjami
ok tylko ta wczorajsza swieczka sugeruje chyba podejscie nawet pod 1300?raposo pisze:ZobaczymyBemowo1 pisze:lub jeszcze niżej, a może trójkącik jak było ostatnio? - impuls był dość silny, obaczymyraposo pisze:Złoto dotarło do LT... Jest szansa na zjazd przynajmniej do ostatniego dołka.
. Na D1 docelowo trzymałbym shorta nawet do 1180 ale to już w perspektywie miesiąca. Póki co, dojście i poprawienie dołka jest priorytetem i po obserwacji reakcji będziemy myśleć co dalej...
licze ze na 1245 zamkne te S i zaladuje Lpedro pisze:niemarawo, prawda, tez mnie to niepokoi, tym bardziej, ze wczoraj podczas us sesji, szło do góry wiec, jezeli do 13 bedzie stagnacja, jak teraz, to zamykam S.raposo pisze: Zobaczymy czy jakoś szczególnie zareaguje na tą LT, bo na razie jest wyjątkowo niemrawo...
bemo, lubie Twoje fale... ale co jesli, tam gdzie masz duże 3, jest 1 fala?Bemowo1 pisze:lub jeszcze niżej, a może trójkącik jak było ostatnio? - impuls był dość silny, obaczymyraposo pisze:Złoto dotarło do LT... Jest szansa na zjazd przynajmniej do ostatniego dołka.
i to właśnie mam cały czas na uwadzeatlanticos pisze:w formacji flagi w trendzie wzrostowym minima również są coraz niżej a nowych maksów brak...
będę się modlił o twoje depo.Ciapul pisze:jak to juz dzisiaj kuskus zauwazyl, ze na g/u widze S długo i niezmiennie... dokładniej rzecz biorąc od konca wrzesnia - i co ? jak idzie w dół to sie ludziska ze mna zgadzaja, jak idzie w gore to ze mnie leją, tylko że od początku października minima są coraz niżej o nowych maksów brak - więc powiedz mi kolego czy ide z rynkiem czy mam wizje ?oloxolo pisze:tu trzeba iść z rynkiem a nie wizjami