oczywiście , ale jest ciekawy przekrój opinii... szkoda tylko że w większości tak samo zmiennych jak rynekmolmomas pisze:na tym forum nie siedzi cały forex

oczywiście , ale jest ciekawy przekrój opinii... szkoda tylko że w większości tak samo zmiennych jak rynekmolmomas pisze:na tym forum nie siedzi cały forex
hmmmoloxolo pisze:Konfluencja LT z poziomem oporu 1255-57, więc szansa jest, że trochę spadniespontfx pisze:Hello
Jak widzicie zlotko?
Ja osobiscie wszedlem w short 1254 odbicie od lini trendu spadkowego na H4 i leci na 1210?
Mozecie wyrazic swoje opinie?
Pozdrawiam
rynek zmienny jest, a tu trzeba iść z rynkiem a nie wizjamiCiapul pisze:oczywiście , ale jest ciekawy przekrój opinii... szkoda tylko że w większości tak samo zmiennych jak rynekmolmomas pisze:na tym forum nie siedzi cały forex
tak mi mów, tak mi dobrzeraposo pisze:Złoto dotarło do LT... Jest szansa na zjazd przynajmniej do ostatniego dołka.
ale jak za każdym ruchem ceny będziesz zmieniał zdanie to po każdym następnym poprzednia będzie do dupy....oloxolo pisze:rynek zmienny jest, a tu trzeba iść z rynkiem a nie wizjami
Trzeba reagować na to co dzieje się na rynku, a nie przewidywać i upierać się przy swoim. Rynek zawsze wie lepiejCiapul pisze:ale jak za każdym ruchem ceny będziesz zmieniał zdanie to po każdym następnym poprzednia będzie do dupy....oloxolo pisze:rynek zmienny jest, a tu trzeba iść z rynkiem a nie wizjami
Zobaczymy czy jakoś szczególnie zareaguje na tą LT, bo na razie jest wyjątkowo niemrawo...pedro pisze:tak mi mów, tak mi dobrzeraposo pisze:Złoto dotarło do LT... Jest szansa na zjazd przynajmniej do ostatniego dołka.
![]()
![]()
lub jeszcze niżej, a może trójkącik jak było ostatnio? - impuls był dość silny, obaczymyraposo pisze:Złoto dotarło do LT... Jest szansa na zjazd przynajmniej do ostatniego dołka.
jak widzisz D1?raposo pisze:Trzeba reagować na to co dzieje się na rynku, a nie przewidywać i upierać się przy swoim. Rynek zawsze wie lepiejCiapul pisze:ale jak za każdym ruchem ceny będziesz zmieniał zdanie to po każdym następnym poprzednia będzie do dupy....oloxolo pisze:rynek zmienny jest, a tu trzeba iść z rynkiem a nie wizjami.
-- Dodano: wt 26-11-2013, 11:01 --
Zobaczymy czy jakoś szczególnie zareaguje na tą LT, bo na razie jest wyjątkowo niemrawo...pedro pisze:tak mi mów, tak mi dobrzeraposo pisze:Złoto dotarło do LT... Jest szansa na zjazd przynajmniej do ostatniego dołka.
![]()
![]()
jak to juz dzisiaj kuskus zauwazyl, ze na g/u widze S długo i niezmiennie... dokładniej rzecz biorąc od konca wrzesnia - i co ? jak idzie w dół to sie ludziska ze mna zgadzaja, jak idzie w gore to ze mnie leją, tylko że od początku października minima są coraz niżej o nowych maksów brak - więc powiedz mi kolego czy ide z rynkiem czy mam wizje ?oloxolo pisze:tu trzeba iść z rynkiem a nie wizjami