Mentor poszukiwany

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Re: Mentor poszukiwany

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

Stforex pisze:Kobieta? To czekamy na Jasona ;)
A dlaczego na mnie? Przecież nawet nie wiadomo czy jest ładna.;)

Pomijam fakt, że większość kobiet nie jest w stanie zainteresować mnie dłużej niż na 5 minut, ale to nie temat o mnie,

a co szczególnie ważne, nie bądźcie tacy wyrachowani i napaleni jakbyście cipki miesiąc nie widzieli, pomóżcie dziewczynie, bo jeszcze się rozpłacze.;)

Sierotka Marysia.;)
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Ink dobrze radzi. Czytaj, szukaj, pisz do ludzi, nawiązuj kontakty. Nawet jeśli poznana osoba z jakichś względów Ci nie pomoże, to może zapozna Cię z kimś bardziej odpowiednim. Droga do sukcesu jest żmudna i usiana cierniami. Szybka i łatwa to jest najczęściej zjeżdżalnia do szamba.

domowy foreksik
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: domowy foreksik »

z wątku psychika inwestowania:
ArcherWWY pisze:Jeśli coś dostajesz od losu musisz coś dać w zamian. Tylko wtedy nie straci się tego co się dostało. Jestem o tym głęboko przekonany.
Nie jestem samolubem, a pomaganie innym sprawia mi dużą satysfakcję. Nawet jeśli w większości przypadków trafiam na ludzi, którzy dają świadectwo ignorancji przez brak chęci sprawdzenia w praktyce, czy działa to o czym piszę.
mentora z takim podejściem szukam

czy ktoś ma do niego kontakt? bo na forum już go nie ma

Silezia

Nieprzeczytany post autor: Silezia »

pewnie jakiś facet udający kobietkę szuka mentora ;) To ,ze trader nie oznacza od razu ,ze desperat ;) no chyba ,ze się mylę....

domowy foreksik
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: domowy foreksik »

a może Ty jesteś kobietką udającą faceta?...

agnes
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: agnes »

Stforex pisze:Ink dobrze radzi. Czytaj, szukaj, pisz do ludzi, nawiązuj kontakty. Nawet jeśli poznana osoba z jakichś względów Ci nie pomoże, to może zapozna Cię z kimś bardziej odpowiednim. Droga do sukcesu jest żmudna i usiana cierniami. Szybka i łatwa to jest najczęściej zjeżdżalnia do szamba.
Super powiedziane, jednak cieszy mnie fakt że nie jestem osamotniona na forum jak i na forexie. Kobiety grają i to nawet w znacznej liczbie jednak nie wypowiadają ani nie ujawniają się z tym zbyt często. Po prostu-pieniądz lubi ciszę ;)

Bałabym się szukać mentora w taki sposób jak autorka wątku, może trafić na kogoś niespecjalnego po prostu, dlatego też rada Stforexa wydaje mi się najgodniejsza zainteresowania.
w co umysł może uwierzyć, to umysł może osiągnąć

beyond

Nieprzeczytany post autor: beyond »

agnes pisze:Super powiedziane, jednak cieszy mnie fakt że nie jestem osamotniona na forum jak i na forexie. Kobiety grają i to nawet w znacznej liczbie jednak nie wypowiadają ani nie ujawniają się z tym zbyt często.
A skąd wiesz? Bo moim zdaniem kobiet jest bardzo mało, po prostu taka gra nie jest do końca zgodna z ich naturą :mrgreen:

ODPOWIEDZ