Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat

Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Nieprzeczytany post autor: cytrynek »

Witam. Pytanie do AM. Nie mogę dokonać przelewu środków a chciałbym skorzystać z jesiennej promocji. Zdeponowałem kilka dni wczesniej 300 PLN (przed zmianą serwerów) a teraz gdy wszystko gra i buczy chciałbym uzupełnić pozostałą kwotę. Niestety strona w zawieszeniu..... Mogę uzupełnić do poniedziałku?
Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

cytrynek pisze:Witam. Pytanie do AM. Nie mogę dokonać przelewu środków a chciałbym skorzystać z jesiennej promocji. Zdeponowałem kilka dni wczesniej 300 PLN (przed zmianą serwerów) a teraz gdy wszystko gra i buczy chciałbym uzupełnić pozostałą kwotę. Niestety strona w zawieszeniu..... Mogę uzupełnić do poniedziałku?
Pozdrawiam

stronka u mnie się odpala, zobacz jeszcze raz, ewentualnie wyczyść przeglądarkę.

Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat

Stronka sie odpaala ale po zatwierdzeniu kwoty przyciskiem "POTWIERDŹ" przechodzi w stan wieczznego ładowania. Sprawdzone pod Mozillą i Chrome...
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Szwajcar pisze:Limit otwartych pozycji włączając w to oczekujące to 250. Trochę mało, bo jak rozbuja się trend jak ostatnio na GbpAud bez korekt ponad 600 pipsów to limit nie pozwala na nowe pozycje i trzeba zamykać stare i otwierać nowe większe.
Tyle, że jak te pozycje to mikroloty i jest ich taka masa to więcej przynosi to szkody niż pożytku. Oczekujące zalegają, a serwery się zapychają - stąd takie limity. I nie narzekałbym, bo sporo brokerów hamuje traderów już w okolicy setki ;).

Strona Armady działa. Jaką metodą próbujesz wpłacać? Skrillem?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat

raposo pisze:
Szwajcar pisze:Limit otwartych pozycji włączając w to oczekujące to 250. Trochę mało, bo jak rozbuja się trend jak ostatnio na GbpAud bez korekt ponad 600 pipsów to limit nie pozwala na nowe pozycje i trzeba zamykać stare i otwierać nowe większe.
Tyle, że jak te pozycje to mikroloty i jest ich taka masa to więcej przynosi to szkody niż pożytku. Oczekujące zalegają, a serwery się zapychają - stąd takie limity. I nie narzekałbym, bo sporo brokerów hamuje traderów już w okolicy setki ;).

Strona Armady działa. Jaką metodą próbujesz wpłacać? Skrillem?
Przelewem PLN. Sprawdzone na dwóch komputerach i dodatkowo pod IE. Efekt ten sam. Po zatwierdzeniu kominunikat o ładowaniu się strony....

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Dane do wpłat się nie zmieniły więc równie dobrze możesz posłużyć się starymi danymi. A jeśli ich nie możesz znaleźć to wystarczyło do mnie czy do Armady napisać maila... ;) A tak pytanie zadane na forum, 2h opóźnienia i już wątpię, żeby przelew dziś dotarł, a promocja trwa do dzisiaj.

Podsyłam dane do przelewu na PW.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Przecież dane do przelewu masz tutaj : https://client.armadamarkets.com/pl/dep ... e-details/
Przelew robisz ze swojego banku, bez udziału strony Armady.

PS: Limit pozycji to 200, nie 250.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Ok, dogadałem się z Armadą i jeśli ktoś jeszcze dziś dokona przelewu i wyśle potwierdzenie transakcji wpłaty (nieważne, że dojdzie w następnym tygodniu) to także otrzyma bonus więc teoretycznie promocja została nam przedłużona o te parę dni. Nie ma za co :D.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat

Cyb pisze:Przecież dane do przelewu masz tutaj : https://client.armadamarkets.com/pl/dep ... e-details/
Przelew robisz ze swojego banku, bez udziału strony Armady.

PS: Limit pozycji to 200, nie 250.
Dzięki. Środki mam zdeponowane na e-karcie z której nie mogę zrobić przelewu :P Trudno. Tak widocznie miało być. Odrobię bonus na GBP/CAD ;)

Baton
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Baton »

raposo pisze:
Tyle, że jak te pozycje to mikroloty i jest ich taka masa to więcej przynosi to szkody niż pożytku.
Komu nie przynosi pożytku?

ODPOWIEDZ