liczysz na 1.7?cytrynek pisze:Za to GBP/CAD zgodnie z planemszaman1977 pisze:kabel to najgorsza propozycja do grania teraz
na e$ masz krotki termin spadkowy
na eurgbp rowniez (funt jest bardzo mocny)
i w zaleznosci od dynamiki ruchu obu par moze isc gora lub dol
ja bym odpuscil - sa lepsze pary do grania
DayTrading: Czwartek 21.11.2013
Re: DayTrading: Czwartek 21.11.2013
- atlanticos
- Maniak
graty.... o to w tej zabawie chodzi...cytrynek pisze:
Za to GBP/CAD zgodnie z planem

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
teraz zaczniesie banskterow popis co by tygodniowke na SP500 wpiare zamknac zaloze sie
"Komisja Bankowa Senatu USA oficjalnie zatwierdziła kandydaturę Janet Yellen na szefa Fed."

komisja bankowa senatu zaakceptowała babcię Y na szefa fed
Liczę długoterminowo na realizację wybica z konsolidacji do 1,75MNL pisze:liczysz na 1.7?cytrynek pisze:Za to GBP/CAD zgodnie z planemszaman1977 pisze:kabel to najgorsza propozycja do grania teraz
na e$ masz krotki termin spadkowy
na eurgbp rowniez (funt jest bardzo mocny)
i w zaleznosci od dynamiki ruchu obu par moze isc gora lub dol
ja bym odpuscil - sa lepsze pary do grania
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
tygodniówka, jest póki co, gitNowy123 pisze:teraz zaczniesie banskterow popis co by tygodniowke na SP500 wpiare zamknac zaloze sie"Komisja Bankowa Senatu USA oficjalnie zatwierdziła kandydaturę Janet Yellen na szefa Fed."

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
pedro pisze:tygodniówka, jest póki co, gitNowy123 pisze:teraz zaczniesie banskterow popis co by tygodniowke na SP500 wpiare zamknac zaloze sie"Komisja Bankowa Senatu USA oficjalnie zatwierdziła kandydaturę Janet Yellen na szefa Fed."
... nie wiem o co Ci chodzi
o to by ja na czerwieni nie zamknac
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
i kabel pewnie w d.... będzie miał retest
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nowy123
indeks DOW idzie w górę.
aktualnie 15952.
Dywergencja CCI na daily.
Nie sądzisz że warto tu grzmotnąć sellem, no takim mikrolotowym ?
indeks DOW idzie w górę.
aktualnie 15952.
Dywergencja CCI na daily.
Nie sądzisz że warto tu grzmotnąć sellem, no takim mikrolotowym ?
We can't make a baby in one months by making 9 women pregnant... Sonic
wiem, wiem, żarcik... wszystko wiem, i jak codzien, laga godzinna mega upNowy123 pisze:pedro pisze:tygodniówka, jest póki co, gitNowy123 pisze:teraz zaczniesie banskterow popis co by tygodniowke na SP500 wpiare zamknac zaloze sie"Komisja Bankowa Senatu USA oficjalnie zatwierdziła kandydaturę Janet Yellen na szefa Fed."
... nie wiem o co Ci chodzi
o to by ja na czerwieni nie zamknac

Jutro też jest dzień.