DayTrading: Czwartek 21.11.2013
Re: DayTrading: Czwartek 21.11.2013
trzymam krotko pozycje
tak, tyle że EBC może nie chcieć korzystać z Ostatniej deski ratunku na obecnym poziomie edka, być może wystarczą słowa by tymczasowo obniżyć kurs...
taki knif
rynek zweryfikuje...
taki knif

rynek zweryfikuje...
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
zamknij kompa idz na spacer... jutro tez jest dzień,KRobert pisze:Walnelo tak az kapcie mi spadly, caly dzień czekam na to aby cos ustawić i zero sygnalow. Czy ktoś z was widzi w swojej kuli co dalej? Polnoc czy południe?

-- Dodano: 21 lis 2013, 15:44 --
biorąc pod uwagę inteligencje rynków, to będą sprawdzac prawdomównośc europejskiego banku centralnego : )molmomas pisze:tak, tyle że EBC może nie chcieć korzystać z Ostatniej deski ratunku na obecnym poziomie edka, być może wystarczą słowa by tymczasowo obniżyć kurs...
taki knif
rynek zweryfikuje...
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Już jeden spacer mam za sobą czekając na godz 0 a tu cisza i co teraz do 15:00 i 16:00pedro pisze:zamknij kompa idz na spacer... jutro tez jest dzień,KRobert pisze:Walnelo tak az kapcie mi spadly, caly dzień czekam na to aby cos ustawić i zero sygnalow. Czy ktoś z was widzi w swojej kuli co dalej? Polnoc czy południe?![]()
![]()
- kk.dreamer
- Pasjonat
Pedro ja spaceruje od tygodnia, bo nie ogarniam tego, ile można?pedro pisze:zamknij kompa idz na spacer... jutro tez jest dzień,KRobert pisze:Walnelo tak az kapcie mi spadly, caly dzień czekam na to aby cos ustawić i zero sygnalow. Czy ktoś z was widzi w swojej kuli co dalej? Polnoc czy południe?![]()
![]()

Żaba skafander gotowy do lotu w niebo?

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Żaba skafander gotowy do lotu w niebo?kk.dreamer pisze: Pedro ja spaceruje od tygodnia, bo nie ogarniam tego, ile można?

nie widze przeszkod, zeby na kolejny isc spacer

-- Dodano: 21 lis 2013, 15:49 --
@NOWY. jak masz przecieki dzisiaj na sp ?
Jutro też jest dzień.
sonia123 pisze:trzymam krotko pozycje

"Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje"

Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
pedro pisze:zerowa reakcjaluczka, masz na mysli kasowy/fut?
KAsowy kasowy bo zawsze jak Futy sie otwieraja na PLUS to KSowy ma luke robiona
molmomas pisze:sądząc po nicku, jeden z twoich wyznawców
BA

"Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje"