edit: wkurzyl mnie bo na 3450 zamknelo mi wszyskie eSki zabezpieczone które kisilem

atlanticos pisze:Bemowo1 pisze:a teraz na edku bedą męczyć i eski i elki
właśnie już zaczeło się robienie wszystkich w wacka
![]()
pokazywalem ankiete na górze
psxor pisze:Co tam Mario powiedzial ciekawego?
edit: wkurzyl mnie bo na 3450 zamknelo mi wszyskie eSki zabezpieczone które kisilem
Wczoraj Żaba (dziękuję bardzo) powiedział, że jest na L od 3450 - więc wziąłem mikro na L po 3438 - właśnie ładnie zamknałem na plus 35psxor pisze:Co tam Mario powiedzial ciekawego?
zdementowal ploteczki, edek poleci do gory, i nagle jednak za niedlugo wprowadzi te stopy ujemne, i jak jeb... do piekła.atlanticos pisze:psxor pisze:Co tam Mario powiedzial ciekawego?
jak to co?? to o czym mówł Pedro - Draghi zdementował plotki, ploteczki...ha ha
odejdzatlanticos pisze:psxor pisze:Co tam Mario powiedzial ciekawego?
jak to co?? to o czym mówł Pedro - Draghi zdementował plotki, ploteczki...ha ha
na 61 fibo dorzuciłem jeszcze i to przeciw "piekielnemu trendowi" i mimo że ADX stanął dębaYoungDentist pisze:Wczoraj Żaba (dziękuję bardzo) powiedział, że jest na L od 3450 - więc wziąłem mikro na L po 3438 - właśnie ładnie zamknałem na plus 35psxor pisze:Co tam Mario powiedzial ciekawego?