Paniczna wysprzedaż tego co maszKRobert pisze:Przepraszam ale trochę tu nowy jestem możesz mi to objasnic? IMO sell stop itd.Ciapul pisze:IMO sell stop 1,3380 cel 1,3300KRobert pisze:Chyba trzeba zrobić tak jak mówisz, liczyłem na to ze cos ugram na tych danych a tu tylko sl zamyka.
DayTrading: Czwartek 21.11.2013
Re: DayTrading: Czwartek 21.11.2013
ja Ci nie powiem, czy gasic czy trzymacgoldman pisze:No właśnie wszedłem w S na ujku, trochę za szybko i nie wiem czy gasić czy trzymać.pedro pisze:xxx/jpy idą w góre, rzeźnik ciągnie, uj, ejmanidą po szczyty
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Jaki scalp, zwyczajny daytrading.pedro pisze:ja Ci nie powiem, czy gasic czy trzymactrend mają wzrostowy, wszystkie xxx/jpy, wiec nie wiem czemu S ?
scalp jakiś?
Kto gra grubo wygrać musi.
Ktos widzi? Ktos wie? co tam mowi Dragi? Może chce potwierdzić stopy?
a mowi teraz?, chyba do danych ze stanow fajerwerkow nie bedzie
To znaczy, że w mojej opinii (IMO) złożyłem zlecenie oczekujące, otwierające pozycję krótką na parze eurusd po przekroczeniu 10p miejsca zaznaczonego na wykresie zieloną strzałką .KRobert pisze:Przepraszam ale trochę tu nowy jestem możesz mi to objasnic? IMO sell stop itd.
https://www.tradingview.com/x/aZ4rs0NX/
-- Dodano: czw 21-11-2013, 11:19 --
aud/usd
http://xpuls.pl/szef-rba-interwencja-na ... a-otwarta/
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
sureshot pisze:a mowi teraz?, chyba do danych ze stanow fajerwerkow nie bedzie
Tak miał mowic
11:05 Strefa Euro Wystąpienie publiczne szefa ECB (Mario Draghi) listopad
i tak konsola do wynikow
na ff nic nie ma skad masz to info o dragim?
- atlanticos
- Maniak

czasem warto zerknąć na ankietę u góry

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
swoją drogą , to w przypadku wystąpień szefów banków centralnych, w kalendarzu na investing.com, mogliby w zakładce historia zbierać zakres zmienności kursu w godzinie następującej po wystąpieniu...
-- Dodano: czw 21-11-2013, 11:31 --

-- Dodano: czw 21-11-2013, 11:31 --
ja mam zawsze pustąatlanticos pisze:czasem warto zerknąć na ankietę u góry![]()
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...