opor nic nie ciagnie teraz czekam na interwencje Bernanke i odkrecenie FOMC by oslabic USD i sbic rentownosci 10 latkow ktore sie znowu zblizaja do 3 %TsunamiPL pisze:E/J pięknie ciągnie w górę. 140 realne do końca roku.
DayTrading: Czwartek 21.11.2013
Re: DayTrading: Czwartek 21.11.2013
boj i Kuroda nie zmniejszą produkcji amunicji (jpy) dopoki 2% inflacji na stałe... hmmmNowy123 pisze:KIWI i KAngrua piekne RGR powstaly pytanie co teraz FED zrobi czu znowu odkreci BERNANKE i YELLOW ten protokół FOMC by zbic rentosnosci obligacji i oslabic USD
-- Dodano: czw 21-11-2013, 11:26 --
Na godzinę 11:05 planowane jest wystąpienie w Belinie Mario Draghiego na konferencji "Strategia dla większego wzrostu"...
-- Dodano: czw 21-11-2013, 11:28 --
dla tego uważał bym z entuzjazmem na USD JPYczy na spadkach na EUR USD i czekam na internecje slowna BENKA i YELLOW
-- Dodano: czw 21-11-2013, 11:30 --
![]()

fed, też nie przestanie.... ilośc ich amunicji, musi byc adekwatna do ilosci skośnych

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
pedro pisze:boj i Kuroda nie zmniejszą produkcji amunicji (jpy) dopoki 2% inflacji na stałe... hmmmNowy123 pisze:KIWI i KAngrua piekne RGR powstaly pytanie co teraz FED zrobi czu znowu odkreci BERNANKE i YELLOW ten protokół FOMC by zbic rentosnosci obligacji i oslabic USD
-- Dodano: czw 21-11-2013, 11:26 --
Na godzinę 11:05 planowane jest wystąpienie w Belinie Mario Draghiego na konferencji "Strategia dla większego wzrostu"...
-- Dodano: czw 21-11-2013, 11:28 --
dla tego uważał bym z entuzjazmem na USD JPYczy na spadkach na EUR USD i czekam na internecje slowna BENKA i YELLOW
-- Dodano: czw 21-11-2013, 11:30 --
![]()
3-5 lat drukowania
globalny popyt się nie zwiększy
chyba, że w koncu ktoś na Afrykę postawi i zacznie tam makdonaldy budowac
![]()
fed, też nie przestanie.... ilośc ich amunicji, musi byc adekwatna do ilosci skośnych
zobacz co sie dzialo c orobi l fed jak 10 latki zblizaly sie do 3 %

w Japoni dodruk jak widac po danych na za wiele im nie pomogl wiec zostawili go na tym samym poziomie nie zmniejszajac jak glosy politykow mowily czy zwiekszajac to drugie wykluczone bo mowili ze wiecej nie dodrukuja

Jaki kierunek obecnie obstawiacie na edku? Ogolnie chodzi plasko i ciężko cokolwiek przewidzieć. Co obstawiliscie?
poczekaj do 14.30 - sam zobaczyszKRobert pisze:Jaki kierunek obecnie obstawiacie na edku? Ogolnie chodzi plasko i ciężko cokolwiek przewidzieć. Co obstawiliscie?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Chyba trzeba zrobić tak jak mówisz, liczyłem na to ze cos ugram na tych danych a tu tylko sl zamyka.Ciapul pisze:poczekaj do 14.30 - sam zobaczyszKRobert pisze:Jaki kierunek obecnie obstawiacie na edku? Ogolnie chodzi plasko i ciężko cokolwiek przewidzieć. Co obstawiliscie?
IMO sell stop 1,3380 cel 1,3300KRobert pisze:Chyba trzeba zrobić tak jak mówisz, liczyłem na to ze cos ugram na tych danych a tu tylko sl zamyka.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
xxx/jpy idą w góre, rzeźnik ciągnie, uj, ejman
idą po szczyty 

Jutro też jest dzień.
Przepraszam ale trochę tu nowy jestem możesz mi to objasnic? IMO sell stop itd.Ciapul pisze:IMO sell stop 1,3380 cel 1,3300KRobert pisze:Chyba trzeba zrobić tak jak mówisz, liczyłem na to ze cos ugram na tych danych a tu tylko sl zamyka.
No właśnie wszedłem w S na ujku, trochę za szybko i nie wiem czy gasić czy trzymać.pedro pisze:xxx/jpy idą w góre, rzeźnik ciągnie, uj, ejmanidą po szczyty

Kto gra grubo wygrać musi.