pedro pisze:
a tak poza tym, to wojna walutowa przybiera na siledobre miejsce na L ED, przed FOMC
oj oj

pedro pisze:
a tak poza tym, to wojna walutowa przybiera na siledobre miejsce na L ED, przed FOMC
Dokładnie analizy dzisiaj to już nie zawsze właściwa droga. Emocje podczas ogłoszeń danych i manipulacja rynkami to inna bajka. Ja musiałem przestawić swój trading na inne tory.sureshot pisze:mozna analizowac rysowac, a potem bum i poszla linia trendu, pytanie gdzie sie zatrzymaja
pedro pisze:wczesniej dmuchali...belzebub pisze:tu w jedną trąbkę nie dmuchająpedro pisze:ed w dół, gold up... rozkorelowali się, maksymalnie![]()
![]()
niewazne, grunt ze pozycje dobre obrałem
Niestety muszę Cie zmartwić, ale gotuje mi narzeczona, ale akurat bylem na obiedzie na mieście.Kusus pisze:Co dzisiaj mama ugotowała ?psxor pisze:nie wiem co sie stalo, ale poszedlem na obiad, wrocilem, i jestem zarobiony na eSce edku w ch...
jego narzeczona ??psxor pisze:Niestety muszę Cie zmartwić, ale gotuje mi narzeczona