DayTrading: Środa 20.11.2013
Re: DayTrading: Środa 20.11.2013
trudne do przejścia, i wiele innych int to samo, inne moje wskaźniki także wskazują istotny poziom, bez rozbiegu......
-- Dodano: 20 lis 2013, 02:24 --
h4 taśma,
chyba, że przeskoczymy sklepienie.... mało prawdopodobne
-- Dodano: 20 lis 2013, 02:27 --
ale też może być tak jak ostatnio - M 30
h4 taśma,
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Od początku do końca miałeś racjęBemowo1 pisze:trudne do przejścia, i wiele innych int to samo, inne moje wskaźniki także wskazują istotny poziom, bez rozbiegu......
h4 taśma,

Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.
no to benek namieszal:) ktos xpulsu pisal wczoraj , ze to okazyjne spotkanie i mozna isc spac 
ciekawe co na to dzis europa ale widac, ze funciak sterowany jak i chf bo specjalnie nie dostaly po tylu. na edku juz wszysy oprocz golmanow wSL bo oni maja kurs dalej 1.4 ale morgany jeszcze na pokladzie na u.chf ... bo jak juz tu straca to nie wiem

ciekawe co na to dzis europa ale widac, ze funciak sterowany jak i chf bo specjalnie nie dostaly po tylu. na edku juz wszysy oprocz golmanow wSL bo oni maja kurs dalej 1.4 ale morgany jeszcze na pokladzie na u.chf ... bo jak juz tu straca to nie wiem
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

W ogóle ostatnio edek dziwnie się zachowuje. Poza tym jest za dużo niewiadomych. A niewiadome słóżą do zarabiania wiadomym.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
i zaraz sie zacznie schemat , 3pipy nad high edka tiu sie pakujemy na es i w dol 55pipek ';0
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

Rogalski pisze o wzrostach wiec pewnei edek spadnie 

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
tylko edek zaszalał. kabelek w nocy nawet nie drgnął. dlatego edek szybko nadrobi do kabelka stratę.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
popatrz dokładnie - e/u po północy skok 45p, g/u 30p 'adk77 pisze:tylko edek zaszalał. kabelek w nocy nawet nie drgnął. dlatego edek szybko nadrobi do kabelka stratę.
różnica polegała tylko na tym że e/u przebił opór i poszły stopy
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...