DayTrading: Piątek 15.11.2013
Re: DayTrading: Piątek 15.11.2013
nie rozumiem tych otwierania pozycji przez banki, np morgan jak pisalem kupil po 0,9150 ale jak patrze to szalowej jakiejs swieczki nie bylo wtedy wiec jak tai duzy bank kupuje a nie ma ruchu to jaki generuje cash takie swiece jak o 15 na kablu ?
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

Może tak ?belzebub pisze:każdy niech sobie dopowie ciąg dalszy

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kto gra grubo wygrać musi.
Toć możegoldman pisze:Może tak ?belzebub pisze:każdy niech sobie dopowie ciąg dalszy

"Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje"
bardzo podoba mi się postawa kabla - nie wypuszcza oandiana
- atlanticos
- Maniak
edek h1 wg mnie na najbliższe dni.... wyjście powyżej dzisiejszych maksów neguje cały scenariusz i wtedy poczekamy aż wyklaruję się coś innego... 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Zaba ty pesymisto. Już załadowałeś worek esek widzę to po Twojej minieatlanticos pisze:edek h1 wg mnie na najbliższe dni.... wyjście powyżej dzisiejszych maksów neguje cały scenariusz i wtedy poczekamy aż wyklaruję się coś innego...

- atlanticos
- Maniak
1.35 zabezpieczone na BE i mam nadzieje ze nie wrócą do przyszłego piątkuBemowo1 pisze:Zaba ty pesymisto. Już załadowałeś worek esek widzę to po Twojej minieatlanticos pisze:edek h1 wg mnie na najbliższe dni.... wyjście powyżej dzisiejszych maksów neguje cały scenariusz i wtedy poczekamy aż wyklaruję się coś innego...

Pytanie do żabY: może się czepiam ale co to za 0,764? będzie lepiej 78,6:)
- atlanticos
- Maniak
Dla Ciebie będzie lepiej - dla mnie jest idealniebelzebub pisze:Pytanie do żabY: może się czepiam ale co to za 0,764? będzie lepiej 78,6:)

a tak poważnie to 76.4 to nic innego jak 100 - 23.6

Co do samego poziomu to bardzo często gdy cena nie zatrzyma się na 61.8 to właśnie kolejnym poziomem na którym "reaguje" jest 76.4... Ale to moja opinia poparta obserwacją....
edit: belzebub - tu masz przykładowe linki z poziomem który Cię trapi

http://en.wikipedia.org/wiki/Fibonacci_retracement
http://www.terraseeds.com/blog/2013/05/ ... nt-levels/
luzzz, odpowiedz wyczerpująca - wynik odejmowania, tylko z ciągu fibo to będzie - 78,6-aby inni załapali, także korzystam z innych zniesień - warto.atlanticos pisze:Dla Ciebie będzie lepiej - dla mnie jest idealniebelzebub pisze:Pytanie do żabY: może się czepiam ale co to za 0,764? będzie lepiej 78,6:)
a tak poważnie to 76.4 to nic innego jak 100 - 23.6Są poziomy jak 70.7, 127.2, czy właśnie 76.4 których nie wszyscy używają co nie oznacza że się nie sprawdzają...
![]()
Co do samego poziomu to bardzo często gdy cena nie zatrzyma się na 61.8 to właśnie kolejnym poziomem na którym "reaguje" jest 76.4... Ale to moja opinia poparta obserwacją....
a tutaj link dla zainteresowanych o co chodzi: http://pl.wikipedia.org/wiki/Poziomy_Fibonacciego
-- Dodano: 15 lis 2013, 16:53 --
Twoje linki mówią więcej:)