DayTrading: Piątek 15.11.2013
Re: DayTrading: Piątek 15.11.2013
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Ciebie rowniezKundziu pisze:trav pisze:Mnie ciekawi czy dzisiaj poradzą sobie z 1.33Kundziu pisze:Witajcie.
I jak myślicie... Poradzą sobie na Edku z 1.3500...?
Widzę, że żarcik Ci się trzyma..

UWAGA GDP HONK KONGU
JAK DUPNIE TO MOŻE POZAMIATAĆ NA EDKU W OBIE STRONY !!!,
widzieliście ten strzał na 0,4 pipa
JAK DUPNIE TO MOŻE POZAMIATAĆ NA EDKU W OBIE STRONY !!!,
widzieliście ten strzał na 0,4 pipa

Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
zdarza się każdemu ...MasterFx pisze:Głupoty pisze

no właśnie mając to "dziewicze pole" na uwadze, czyli wysoki poziom cenowy tego ruchu i fakt, że mimo długiego dolnego cienia wczorajsza świeca zamknęła się poniżej połowy korpusu poprzedniej dostrzegam tam zasłonę ciemnej chmury...MasterFx pisze: no własnie jest jedno ale...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
E J S
135 15 negatywn dywery
-- Dodano: pt 15-11-2013, 10:39 --
mozna juz po 135 probowac bylo
135 15 negatywn dywery
-- Dodano: pt 15-11-2013, 10:39 --
mozna juz po 135 probowac bylo
ej Master, co to z tym goldem?
bo wczoraj nie napisales, a ja tam w V fale mam nadzieje przy wspomnianym 1293 wskoczyłem
... jakie masz co do niego oczekiwania ?...
@zielona_mgielka
myślę, że pomimo mojej naiwności, wiary w ludzi i to że świat może byc sprawiedliwy, wiedziałbym lepiej niż Yellen, co FED powinien był zrobic, ale mogło to by się bardzo nie podobac politykierom, banksterom a nawet zwykłym, szarym ludziom

@zielona_mgielka

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- FxEntourage
- Gaduła
GBPUSD w trendzie wzrostowym od trzech dni. Spodziewamy sie ze cena prztestuje poziom 1.6114-18, ktory to jest dobry do otwarcia krotkiej pozycji. Krotkiej pozycji bedziemy takze szukali w przypadku wyraznego przebicia 1.5989-94. Z drugiej strony dlugich pozycji bedziemy szukac na poziomie 1.6046-51 i 1.5989-94.
Przewidujemy ze EURUSD spadnie w dol z uwagi na fak iz nie przebil wierzcholkow z srody (1.3497). Ten scenariusz opiera sie na paternie flagi. Bedziemy obserwowac zone ....forex journal ,,Tradeseeker Price Action Strategy''
Przewidujemy ze EURUSD spadnie w dol z uwagi na fak iz nie przebil wierzcholkow z srody (1.3497). Ten scenariusz opiera sie na paternie flagi. Bedziemy obserwowac zone ....forex journal ,,Tradeseeker Price Action Strategy''
tu cos na Poniedzialek pod korekte na U J
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
pedro pisze:ej Master, co to z tym goldem?bo wczoraj nie napisales, a ja tam w V fale mam nadzieje przy wspomnianym 1293 wskoczyłem
... jakie masz co do niego oczekiwania ?...
Nie mam mozliwości dodania teraz wykresu ale moim zdaniem zmierzamy wstepnie do strefy ok 1305-1310, a co dalej zobaczymy. Oosbiscie mam kilka zabezpieczonych longów z ok 1368 i je trzymam. Jak wroce do domu postaram sie wstawić wykres dlaczego tak uwazam.
Ruszamy z E J