DayTrading: Czwartek 14.11.2013
Re: DayTrading: Czwartek 14.11.2013
ja bym im tam nie wierzył w te ich pozycje, zapewne w longerach na całego siedzą i czekają na frajerstwo skuszone podwójnym szczytem
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
jak dane beda gorsze z USAZielonaMgielka pisze:Jesli przebijemy aktualna LT to Morgan Stanley zacznie sie troche pocic
https://www.tradingview.com/x/RHyBG0cn/
- atlanticos
- Maniak
ja mam wrażenie - oczywiście ktoś może się z tym nie zgodzić - że wszystkie podwójne (potrójne) szczyty i dna, rg'y itp kapitalnie wchodzą na interwałach m5, m15, m30 no może maks h1, ale h4, d1 tworzą się tak długo że banki mają bardzo dużo czasu na opracowanie strategii pod wciągniecie i "wydojenie" tych którym się wydaje że złapali "Pana Boga za nogi"molmomas pisze:ja bym im tam nie wierzył w te ich pozycje, zapewne w longerach na całego siedzą i czekają na frajerstwo skuszone podwójnym szczytem

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
dobrze rzeczesz Żabko , tutaj nigdy nie wiadomo 

Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
- ZielonaMgielka
- Maniak
Wystarczy ze zajrza w ksiegi i od razu widza jak sa ustawieni klienci. To nie tajemnica ze duze banki inwestycyjne graja w sprzecznosci z interesami swoich klientow. Brokerzy MM takze przekazuja ekspozycje dalej i czesto konczy ona w ksiegach takich bankowatlanticos pisze:ja mam wrażenie - oczywiście ktoś może się z tym nie zgodzić - że wszystkie podwójne (potrójne) szczyty i dna, rg'y itp kapitalnie wchodzą na interwałach m5, m15, m30 no może maks h1, ale h4, d1 tworzą się tak długo że banki mają bardzo dużo czasu na opracowanie strategii pod wciągniecie i "wydojenie" tych którym się wydaje że złapali "Pana Boga za nogi"molmomas pisze:ja bym im tam nie wierzył w te ich pozycje, zapewne w longerach na całego siedzą i czekają na frajerstwo skuszone podwójnym szczytem

Takie zaglowanie ekspozycja pomiedzy bankami to wlasnie "hot potato trading" - ogromna czesc obrotu na FX.

ZielonaMgielka pisze:Ciapul zgadzam sie tu w calej rozciaglosci. Czasami slysze ze straty nie ma poki jest zhedgowana a to jest zwykly banialuk

super

w końcu się w czymś zgadzamy

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
to co pejsyw weszly teraz znowu oslabianie USD
albo do danych się ustawiają...Nowy123 pisze:to co pejsyw weszly teraz znowu oslabianie USD
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Troszkę juz dał zarobić ten kanał, jakby dane były słabe to aż pasuje zobaczyć dziś 1,3525
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
KISZONA na E J bedzie w taki ukladzie i WOJNA Walutowa trwa
-- Dodano: czw 14-11-2013, 15:40 --
o ktorej BABACA Y ma wystepy
-- Dodano: czw 14-11-2013, 15:40 --
o ktorej BABACA Y ma wystepy