DayTrading: Czwartek 14.11.2013
Re: DayTrading: Czwartek 14.11.2013
Co to za umocnienie dolca?
- atlanticos
- Maniak
bez wyczyszczenia dokładnego (między palcami też)yeahman pisze:Wkleję to samo co wczoraj w zasadzie.

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- ZielonaMgielka
- Maniak
Poczekaj na przebicie wsparica @ 1.6. To juz nie jest rynek taki chetny do spadkow.Ciapul pisze:rozstrzygnięcie o 10.30 - IMO - czeka nas sprzedaż faktów, dobre dane już w cenachdavor5 pisze:hejka jak kabel na dziś longi?
https://www.tradingview.com/x/zxg7eZad/
oczywiście że czekam, choc bardziej na 6009ZielonaMgielka pisze:Poczekaj na przebicie wsparica @ 1.6. To juz nie jest rynek taki chetny do spadkow.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- atlanticos
- Maniak
kabel dla tych co poziomy 1.57 widza, chociaż i takiego kwiatka co 1.55 widział też zauważyłem...
we wrześniu już FED pokazał gdzie ma tych co przewidują cięcie QE... Teraz szał i napalanie się na grudzień... do grudnia sobie po konsolidujemy z niewielką tendencją na zjazd (nie tylko na kablu) po czym po kolejnym szoku przedświątecznym jaki zafunduje Ben i spółka niektórzy mogą nie mieć udanej Wigilii
ale to tylko moja opinia...
we wrześniu już FED pokazał gdzie ma tych co przewidują cięcie QE... Teraz szał i napalanie się na grudzień... do grudnia sobie po konsolidujemy z niewielką tendencją na zjazd (nie tylko na kablu) po czym po kolejnym szoku przedświątecznym jaki zafunduje Ben i spółka niektórzy mogą nie mieć udanej Wigilii

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
historia nas oceni...atlanticos pisze: i takiego kwiatka co 1.55 widział też zauważyłem...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- atlanticos
- Maniak
akurat nie Ciebie miałem na myśli CiapulCiapul pisze:historia nas oceni...atlanticos pisze: i takiego kwiatka co 1.55 widział też zauważyłem...

edit: za chwilę zatrzymują na kablu system podtrzymywania życia więc ostrożnie

jeszcze jeden edit: na edku na m5 potencjalne podwójne dno z zasięgiem 3490
ale ja się nie boje tego co mysle i moge powiedziec głośno : TAK WIDZE 1,55 NA KABLU .atlanticos pisze:akurat nie Ciebie miałem na myśli Ciapul![]()

- ZielonaMgielka
- Maniak
"odhedgowales " sie juz na te spadki do 1.55?Ciapul pisze:ale ja się nie boje tego co mysle i moge powiedziec głośno : TAK WIDZE 1,55 NA KABLU .atlanticos pisze:akurat nie Ciebie miałem na myśli Ciapul![]()
![]()
Ostatnio zmieniony 14 lis 2013, 10:37 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 1 raz.
Ciapul pisze:ale ja się nie boje tego co mysle i moge powiedziec głośno : TAK WIDZE 1,55 NA KABLU .atlanticos pisze:akurat nie Ciebie miałem na myśli Ciapul![]()
![]()