DayTrading: Czwartek 14.11.2013
Re: DayTrading: Czwartek 14.11.2013
stoimy w miejscu na ujku??
nie pękaj już wszystko powróciło prawie do normyCiapul pisze:A może jeszcze jakos Cie na duchu podniose...krinvest pisze:Ty już lepiej idź spać bo znowu zjebiesz mi depozyt zanim sie podniesie

ale tkwie w punkcie w którym nie wiem dokąd zmierzać, dalej mi sie marzy edek wysoko , wyżej , dużo wyżej niż jest teraz. są nawet oczekujące które czekaja jeszcze troche wyżej, dlatego dzisiaj nie śpie żeby mi kitajce jakiegos numeru nie wywinęły.
Dzisiaj doładowałem depo jeszcze pod usd/pln jak bedzie 1.5% to ładuje wszystko z dźwignia 200 pod 3.08 na koniec roku.
- ForexTig3r
- Maniak
Czort go wie tj. i na CHF.pr7emo pisze:stoimy w miejscu na ujku??
NA dłużej raczej nie, pewnie kiszonka.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
http://www.youtube.com/watch?v=byt1c9NQvLskrinvest pisze:dalej mi sie marzy edek wysoko , wyżej , dużo wyżej niż jest teraz
patrząc na D1 to daleki jestem od wieszczenia nie wiadomo jakich wzrostów, póki co mamy retest przełamanej LT i liźnięcie dolnych zakresów konsolidacji sprzed i po szczycie...
https://www.tradingview.com/x/dfRZGMzj/
-- Dodano: czw 14-11-2013, 2:27 --
tutaj bym był ostrożny, bo jak jednak będzie tapering to możesz po łapkach dostaćkrinvest pisze:pod 3.08 na koniec roku.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Precyzja na sapinie
ciekawe czy cofnie
jak to mawia Nowy na skalpa wziąłem 

Byka łapiemy za rogi,a za co złapać misia?
KWiwi zaliczyl gorna bande i 50 fibo to by bylo na tyle na razie teraz albo to przebija jutro albo cofka i konsola na skalpa dobre poziomy byly pod S branie
-- Dodano: czw 14-11-2013, 3:21 --
skosne przez NIKKIe podbijaja USD JPY a to podbila E J
-- Dodano: czw 14-11-2013, 3:21 --
skosne przez NIKKIe podbijaja USD JPY a to podbila E J
Nie gram na a/u bo praktycznie gram tylko ed i cable ale na a/u sytacja z punktu widzenia strategii Ichimoku rozwija się "książkowo". Silny sygnał S (martwy krzyż) z piątku sprowadził cenę na poziom istotnego wsparcia. Korekta rozwinęła się też "książkowo" i mam nadzieję że się zakończyła i wracamy do spadków
Wielkie pieniądze robi się na małych pozycjach!
...................................................... Vic Sperandeo
...................................................... Vic Sperandeo
no i jak dla mnie patrząc na twoje zdjęcie to jest szpulka że nie możemy się zdecydować i potem-> down?
Czołem
Wyspani? Patrzac po tym co sie działo w nocy na forum to pewnie bedziecie teraz do południa lezec. A przeciez noc jest od spania...
Do rzeczy:
EU:
Ciekawie i to nawet bardzo się robi a co najwazniejsze ciaaaasno. Coraz głebiej penetruja moja strefę, ale ja czekam co się wydarzy ja tykną jej serce, tzn 1,3500-1,3515. Niewiele w sumie brakowało ale brakowało.Czy to wystarczy? Niby h1 rzucały cieniami od góry ale ja czekam I poki co w okrojonym sładzie dalej trzymam longi. Najwyzej zostane bez pozycji na EU.Moze sie bede powtarzał ale okolice 1,35 to nie jest miesce na zakupy. Obserwujcie zachowanie ceny w strefie i podejmujcie mądre decyzje.
SEEYAA

Wyspani? Patrzac po tym co sie działo w nocy na forum to pewnie bedziecie teraz do południa lezec. A przeciez noc jest od spania...

Do rzeczy:
EU:
Ciekawie i to nawet bardzo się robi a co najwazniejsze ciaaaasno. Coraz głebiej penetruja moja strefę, ale ja czekam co się wydarzy ja tykną jej serce, tzn 1,3500-1,3515. Niewiele w sumie brakowało ale brakowało.Czy to wystarczy? Niby h1 rzucały cieniami od góry ale ja czekam I poki co w okrojonym sładzie dalej trzymam longi. Najwyzej zostane bez pozycji na EU.Moze sie bede powtarzał ale okolice 1,35 to nie jest miesce na zakupy. Obserwujcie zachowanie ceny w strefie i podejmujcie mądre decyzje.
SEEYAA

bez entuzjazmu po pkb