DayTrading: Środa 13.11.2013
Re: DayTrading: Środa 13.11.2013
Feedback
A Yellon dovish
by Peter Fell | Wed, Nov 13 2013, 21:34 GMT
Share on email Share on print
Peter Fell
Jobs market performing far short of potential
Economy must improve before Fed lessens stimulus
Commitment to openness and transparency
A Yellon dovish
by Peter Fell | Wed, Nov 13 2013, 21:34 GMT
Share on email Share on print
Peter Fell
Jobs market performing far short of potential
Economy must improve before Fed lessens stimulus
Commitment to openness and transparency
czyli 100 pipek musi byc zmiennosci na edku inczej nie mam gry, pejsy zapakowane wiec niech nawet europa oslani euro jutro rano i tak zajebiscie zarobia kasy :)bo jak zawsze sa na samej gorze 

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

- atlanticos
- Maniak
a 3 strony temu pokazywalem gdzie zawrocimy ,,,, a tu nadal zdziwienie/....ech
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
DRUKARNIA II babacia Y po bernanke bedzie tworzyla dzielo Boze DRUKARZY a MArio znowu bedzie mial prblem z drgim EDKIEM hahaha
wojna trwa USA sobie drukuje papier i pompuje banke na gieldzach i obligacji zyc nie umierac
wojna trwa USA sobie drukuje papier i pompuje banke na gieldzach i obligacji zyc nie umierac
Nowy123 pisze:DRUKARNIA II babacia Y po bernanke bedzie tworzyla dzielo Boze DRUKARZY a MArio znowu bedzie mial prblem z drgim EDKIEM hahaha
to jest dobry patent , oni pozyczaja bankom kase za zero procent a te skupuja caly swiat:)
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

ja sie nie dziwieatlanticos pisze:a 3 strony temu pokazywalem gdzie zawrocimy ,,,, a tu nadal zdziwienie/....ech

nawet ja nie zawrocimy też sie nie zdziwie
hej
Pamiętaj, że twoim celem jest grać dobrze, a nie grać często. Alexander Elder
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones
- atlanticos
- Maniak
dobiorą niżej z ranaJones pisze:ja sie nie dziwieatlanticos pisze:a 3 strony temu pokazywalem gdzie zawrocimy ,,,, a tu nadal zdziwienie/....ech![]()
hej

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Chociaż coś się dzieje. Mnie teraz bardziej UJ zastanawia - co oni tam wyprawiają.Jones pisze:ja sie nie dziwieatlanticos pisze:a 3 strony temu pokazywalem gdzie zawrocimy ,,,, a tu nadal zdziwienie/....ech![]()
hej
Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.
dokladnie to sa jaja dzis wzrosty byly wiadome pod co robione... kto wiecej wydrukuje i kto wygra wojne walutowa kto nadmucha najwieksza banke na obligacjach od niepamietnych czasow i na indeksach to pytania na przyszly rokcrok. pisze:Nowy123 pisze:DRUKARNIA II babacia Y po bernanke bedzie tworzyla dzielo Boze DRUKARZY a MArio znowu bedzie mial prblem z drgim EDKIEM hahaha
to jest dobry patent , oni pozyczaja bankom kase za zero procent a te skupuja caly swiat:)

-
- Gaduła
kiwi gorsze dane i nie spada?