no to teraz juz wszystko widzeatlanticos pisze:yareck1 pisze:
Żaba nie za wczesnie? co tam masz ograniczenie kanalu?
ja mam najwczesniej jakas linie na 1.3500 jezeli przebija to wejda do starego kanalu wzrostowego
geneza poziomu o którym pisałem
DayTrading: Środa 13.11.2013
Re: DayTrading: Środa 13.11.2013
-Przepraszam, czy ma Pani rozmienić 200 zł? - Nie!, - To poproszę jedną gumę balonową 
kreca b owiedz ze ta tygodniowa swieca bedzie wazylaNowy500 pisze:he he sp wykreca nowe szczyty
pod zamkniecie sp warto s ladowac ?
na m5 zasięg na jakieś 6-10 pkt?
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
pedro pisze:pod zamkniecie sp warto s ladowac ?na m5 zasięg na jakieś 6-10 pkt?
lepiej zapakowac l przy korekcie i czekac na 1800
Najciekawsze ze dzisiaj mowili w wiadomosciach na rmffm ze na indeksach i wig 20 ma miejsce korekta, moze takiego sygnalu sie doszukiwac
Ostatnio zmieniony 13 lis 2013, 22:03 przez Nowy500, łącznie zmieniany 2 razy.
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
w sumie, to za blisko są 1800 zeby tego nie pyknacNowy500 pisze:pedro pisze:pod zamkniecie sp warto s ladowac ?na m5 zasięg na jakieś 6-10 pkt?
lepiej zapakowac l przy korekcie i czekac na 1800
Jutro też jest dzień.
Lepiej zaczekać te pare minut i władować to w NDZ/USDpedro pisze:pod zamkniecie sp warto s ladowac ?na m5 zasięg na jakieś 6-10 pkt?
Dzisiaj czytałem arta o edku i padło zdanie - byki nabici na wzrostyyareck1 pisze:no to teraz juz wszystko widzeatlanticos pisze:yareck1 pisze:
Żaba nie za wczesnie? co tam masz ograniczenie kanalu?
ja mam najwczesniej jakas linie na 1.3500 jezeli przebija to wejda do starego kanalu wzrostowego
geneza poziomu o którym pisałemsuper jestem podobnie ustawiony mam oczekujace na 1.3426
na buy dokladka
jak zejda tam... pozdro i do jutra...
Bank niemiecki pisał 2 dni temu, że niebawem zobaczymy 1,32.
Comoerzbank ma niby tp na 1,31.
Zagrożono dzisiaj, że stopy w EU mogą być nawet ujemne stąd to walnięcie w dół o 15:30.
Gospodarki na minusie.
Nikomu źle nie życzę ale jak to walnie na dół to mi wykres zrobi dziurę w biurku i spadnie na podłogę.
Osobiście wolę być w stronę rynku. Gdy ruszy to już będę w pociągu.
Ostatnio zmieniony 13 lis 2013, 22:04 przez Takitam, łącznie zmieniany 1 raz.
Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.
pedro pisze:pod zamkniecie sp warto s ladowac ?na m5 zasięg na jakieś 6-10 pkt?
pisalem ze ta tygodniowa swieca jest wazna jeszcze 2 dni bo decydowala by o dalszych losach czy korekta czy wzrosty
Takitam pisze: Zagrożono dzisiaj, że stopy w EU mogą być nawet ujemne stąd to walnięcie w dół o 15:30.
mowa o stopach procentowych kredytow i oszczednosci w strefie Euro?
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
Nowy123 pisze:pedro pisze:pod zamkniecie sp warto s ladowac ?na m5 zasięg na jakieś 6-10 pkt?
pisalem ze ta tygodniowa swieca jest wazna jeszcze 2 dni bo decydowala by o dalszych losach czy korekta czy wzrosty
sky is the limit. . . .
Jutro też jest dzień.