Admiral Markets - Wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
6
17%
Poza paroma minusami są ok
16
44%
Przeciętny
9
25%
Mają wiele wad
2
6%
Stanowczo odradzam
3
8%

Liczba głosów: 36

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Re: Admiral Markets - Wątek II

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

Żal mi gościa, wylewać swoje frustracje na kimś innym. Przypomina mi moich dawnych znajomych ( małzeństwo), jak im coś nie szło w pracy, w domu, szli do galerii , upatrzyli sobie zdaje się mokotowską i szukali zadymy, specjalnie wydzierali się na obsługę, wołali kierownika itd, bawiło ich to.

Admiral Markets
Sprawdź najnowszą ofertę Admiral Markets
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

mario83
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mario83 »

Gralem ostatnioi 2 dni na AM i niestety jestem zawiedziony. Spread od 0.7 do 1.2pipsa na EURUSD. Porazka... a bywalo nawet 0.3-0.5pipsa. Duze opoznienia w otarciu / zamknieciu pozycji - porazka. Wczoraj zamykalem i czas zamkniecia od wyslania zlecenia ok 2-3sek! Jestem na laczu 60Mbps wiec raczej to nie wina lacza. Chyba czas juz uciekac.
kupuj POLSKIE produkty

Awatar użytkownika
BratBot
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: BratBot »

Moi Drodzy,

czy komuś tak ja mi, nie odświżają się wykresy, nie da się zawierać transakcji (komunikat "cena nie rynkowa"), w polu połączenia jest napisane "błąd"?

Pozdrawiam
Kanapka

Awatar użytkownika
Jones
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Jones »

BratBot pisze:Moi Drodzy,

czy komuś tak ja mi, nie odświżają się wykresy, nie da się zawierać transakcji (komunikat "cena nie rynkowa"), w polu połączenia jest napisane "błąd"?

Pozdrawiam
nie masz połaczenia z serwerem
to nie złożysz zlecenia
teraz tak nasz ?
Pamiętaj, że twoim celem jest grać dobrze, a nie grać często. Alexander Elder
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones

mario83
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mario83 »

Jesli masz konto PRO sprawdz czy masz dodane waluty z kategorii Forex+ a nie Forex Spot, a jeśli zwykłe konto to na odwrót.

mi na iPadzie nie dizała w ogole zawieranie transkacji, na iPhone tak. Dzis działa wszystko ok, zlecenia wchodza, pendingi wchodza, zamykanie wchodzi, charty sa dobre.
kupuj POLSKIE produkty

filipej
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: filipej »

Uwaga na AM !!! Nie chce wyplacic moich srodkow na rachunek bankowy!!!! Twierdza ze mam wiecej handlowac i wtedy wyplaca !!! Chyba cos sie u nich zlego dzieje bo rachunek mam tam od wielu lat i nigdy nie bylo problemow ze sporymi wyplatami a teraz jest klopot z wyplata znacznie mniejszych kwot !!!

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

filipej pisze:Uwaga na AM !!! Nie chce wyplacic moich srodkow na rachunek bankowy!!!! Twierdza ze mam wiecej handlowac i wtedy wyplaca !!! Chyba cos sie u nich zlego dzieje bo rachunek mam tam od wielu lat i nigdy nie bylo problemow ze sporymi wyplatami a teraz jest klopot z wyplata znacznie mniejszych kwot !!!
No chyba żartujesz? :oops:
Może zbierają kasę dla Wuzy? :think:

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

filipej pisze:Uwaga na AM !!! Nie chce wyplacic moich srodkow na rachunek bankowy!!!! Twierdza ze mam wiecej handlowac i wtedy wyplaca !!! Chyba cos sie u nich zlego dzieje bo rachunek mam tam od wielu lat i nigdy nie bylo problemow ze sporymi wyplatami a teraz jest klopot z wyplata znacznie mniejszych kwot !!!
A przypadkiem nie dostałeś jakiegoś bonusu i chcesz go wypłacić bez wyrobienia obrotu ?

rafino
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: rafino »

Możesz napisać coś więcej? Na razie wprowadzasz zamieszanie i stresujesz innych klientów. Sam przez chwilę pomyślałem, że mam w AM sporo kasy i bardzo źle by było gdybym ją stracił. Więc opisz dokładniej swoją sytuację, bo może faktycznie chodzi tylko o jakiś bonus.
Skoro decydujesz się poinformować innych o tak ważnym fakcie jak problemy z wypłatą środków, to wysil się na nieco więcej niż 3 linijki tekstu, w tym 13 wykrzykników...

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

Stawiam nerkę kota sąsiada że to chodzi o bonus :twisted:

ODPOWIEDZ