DayTrading: Środa 13.11.2013
Re: DayTrading: Środa 13.11.2013
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
patrz - otworzyłem S wczoraj 5860 z hedgem 5910, zamknąłem go wczoraj na 5935 i ustawiłem ponownie po czym zamknąłem na 5985 i aktualnie jestem już do przodu...ZielonaMgielka pisze:Na jakim poziomie stwierdzisz ze nadszedl czas na branie strat jesli sie okaze ze GU nie chce spadac?
-- Dodano: śr 13-11-2013, 13:25 --
no risk no fun, a tak na poważnie to wplaty ekspresowe w xtb dzialają szybko w razie potrzebypsxor pisze:To grasz duzymi pozycjami bardzo jak na depo,
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
pozamykalem na + i jade z wami
[/quote]
uuuuuu, kolega daleko nie zajedzie (tak ogólnie na fx), korzystać z przemyśleń innych to nic złego ale ....[/quote]
faktycznie wspieram sie kogoś analizą ale ufam tylko sobie
i nie mów komuś ze daleko nie zajedzie bo sam byś tego nie chciał
[/quote]
będę tak mówił jeżeli widzę że ktoś napala się na przemyślenia innych i myśli że tak długo pociągnie, to dla Twojego dobra
MYŚLENIE NIE BOLI

uuuuuu, kolega daleko nie zajedzie (tak ogólnie na fx), korzystać z przemyśleń innych to nic złego ale ....[/quote]
faktycznie wspieram sie kogoś analizą ale ufam tylko sobie

i nie mów komuś ze daleko nie zajedzie bo sam byś tego nie chciał

będę tak mówił jeżeli widzę że ktoś napala się na przemyślenia innych i myśli że tak długo pociągnie, to dla Twojego dobra

"Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje"
Ciapul pisze: patrz - otworzyłem S wczoraj 5860 z hedgem 5910
Hehehe

Ile to można powtarzac?
Jak Ci wczoraj pisałem że to nie jest miejsce na SELL to gotowy byłeś mnie pobić.
Spojrz na załącznik, obie pozycje zabezpieczone a trzecia już z tych poziomów zamknięta na 1,5991.
SEEYAA

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- ZielonaMgielka
- Maniak
Nice one Master!MasterFx pisze:Ciapul pisze: patrz - otworzyłem S wczoraj 5860 z hedgem 5910
Hehehe, jak możnabyło otworzyć Sell'a na tym poziomie?? przecież to podstawy. NIE SPRZEDAJEMY NA WSPARCIACH!
Ile to można powtarzac?
Jak Ci wczoraj pisałem że to nie jest miejsce na SELL to gotowy byłeś mnie pobić.
Spojrz na załącznik, obie pozycje zabezpieczone a trzecia już z tych poziomów zamknięta na 1,5991.
SEEYAA
Jestem z toba ale ciut wyzej

1) ano można było bo pozycja była otwierana po domknięciu luki summersa, czyli po przebiciu mojego obszaru wsparcia (sell stop)MasterFx pisze:...
2) nie chciałem nikogo pobić bo nie było o co
3) moje zagranie na g/u póki co dało mi grube 100p (zamknięte) a S swoje również zarobi to tylko kwestia czasu

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
o sp i wall street http://pulsinwestora.pb.pl/3418188,6601 ... ie-korekty
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Widze, ze tu ostra dysputa na temat kabla.
Ja to widzę tak i tam też mam TP.
Wsparcie + retest + domknieta luka, pozniej odbicie od LT i moze byc tak jak pisze Ciapul
Ja to widzę tak i tam też mam TP.
Wsparcie + retest + domknieta luka, pozniej odbicie od LT i moze byc tak jak pisze Ciapul
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
brakuje mi wykonczenie na AUD USD hmm
-- Dodano: śr 13-11-2013, 14:05 --
1 h wzrostowa i na oporze na AUD USD sa hmm gorna banda daleko moga podcignac czas pomysle o L na h4
-- Dodano: śr 13-11-2013, 14:05 --
1 h wzrostowa i na oporze na AUD USD sa hmm gorna banda daleko moga podcignac czas pomysle o L na h4
jakieś plany na UJ ? koncepcje? 

Jutro też jest dzień.