jestem wyszykowanyZielonaMgielka pisze:No to szykuj sie na pranie dupska w ciagu nadchodzacych dni

wszystkie banki w S siedza i tylko czekaja co by dobrac... juz nie pamietacie jak goldmany mowily o 1,38 na e/u ?
jestem wyszykowanyZielonaMgielka pisze:No to szykuj sie na pranie dupska w ciagu nadchodzacych dni
pozamykalem na + i jade z wamimolmomas pisze:w mojej ocenie bardziej 1,35 ale to tylko moja opinia
Uwazaj zebys sie nie przejechal na wstecznymHaffey pisze:pozamykalem na + i jade z wamimolmomas pisze:w mojej ocenie bardziej 1,35 ale to tylko moja opinia
jedź ze sobą, bo jak nie wyjdzie to, żeby nie było że jakieś pretensje i roszczeniaHaffey pisze:pozamykalem na + i jade z wamimolmomas pisze:w mojej ocenie bardziej 1,35 ale to tylko moja opinia
Mozesz dac linka do tych informacji o bankach siedzacych w S ?Ciapul pisze:jestem wyszykowanyZielonaMgielka pisze:No to szykuj sie na pranie dupska w ciagu nadchodzacych dni
wszystkie banki w S siedza i tylko czekaja co by dobrac... juz nie pamietacie jak goldmany mowily o 1,38 na e/u ?
no nie, moim zdaniem bedzie spadac teraz ...Haffey pisze:pozamykalem na + i jade z wamimolmomas pisze:w mojej ocenie bardziej 1,35 ale to tylko moja opinia
Widze chyba mamy podobne zdanie, TP na 1.5910Ciapul pisze:jestem wyszykowanyZielonaMgielka pisze:No to szykuj sie na pranie dupska w ciagu nadchodzacych dni
Co ma depozyt do tego? Jesli grasz z rozsadnym MM to mozesz grac kazdym depozytem. Wazne zeby nie zenic sie z pozycja na dlugo jesli pojawiaja sie odwrotne sygnalyCiapul pisze: poza tym trzy rzeczy ważne w handlu na g/u : duży depozyt, mocne nerwy i hedge
Haffey pisze:pozamykalem na + i jade z wamimolmomas pisze:w mojej ocenie bardziej 1,35 ale to tylko moja opinia