DayTrading: Wtorek 12.11.2013
Re: DayTrading: Wtorek 12.11.2013
kiwi ladnie ruszyl
a SP500 algorytymy podbijaja pod 1 h zamkniecie
http://www.zerohedge.com/news/2013-11-1 ... mie-stocks
a SP500 algorytymy podbijaja pod 1 h zamkniecie
http://www.zerohedge.com/news/2013-11-1 ... mie-stocks
tak atlantikos wzrosty 
ebc tnie stopy, mario sie marszczy na wysoki kurs euro, super dane z usa, mozliwosc obciecia qe3, ponowne znowu problemy z grecja
wiec 1,4 jak nic ////

ebc tnie stopy, mario sie marszczy na wysoki kurs euro, super dane z usa, mozliwosc obciecia qe3, ponowne znowu problemy z grecja

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

Oj tam , narzekasz , ja przeanalizowałem wszystkie ankiety w ten weekend do zeszłęgo roku do wrześniaatlanticos pisze: że oprócz czytania forum warto spojrzec też na ankiete u góry![]()
![]()
Masakra to jest jakaś...

tak samo od samego poczatku jak tu jestem stawiam sobie plusiki i minusiki w excelu pod waszymi nickami odnośnie prognoz

to taki moje wskaźniki

Wszak trzeba analizowac wszystko co sie umie

teraz ślęcze z Ską od 1.34490 i zastanawiam sie czy nie zamykac bo nudzi ten edek jak flaki z olejem.
- atlanticos
- Maniak
to jest DT... nie przypominam sobie żebym coś o 1.4 pisał... po prostu nie widzę na obecną chwilę większych spadków z poziomu na którym jesteśmy i tyle... Dziś też miało spadać - ciekawe po której stronie ankiety byłeścrok. pisze:tak atlantikos wzrosty
ebc tnie stopy, mario sie marszczy na wysoki kurs euro, super dane z usa, mozliwosc obciecia qe3, ponowne znowu problemy z grecjawiec 1,4 jak nic ////

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
mam jakiegoś ????krinvest pisze:stawiam sobie plusiki i minusiki w excelu pod waszymi nickami odnośnie prognoz
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
http://www.bankfotek.pl/image/1609609.jpeg
cikawie sie DAX prezentuje i bedzie na tygodniowym i ta swieca bedzie wazna
cikawie sie DAX prezentuje i bedzie na tygodniowym i ta swieca bedzie wazna
Przy twoim nicku jest szubienica za twoje wróżby sprzed 2 tygodniCiapul pisze:mam jakiegoś ????krinvest pisze:stawiam sobie plusiki i minusiki w excelu pod waszymi nickami odnośnie prognoz

PS. gdzie kolega yeahman ?

Ostatnio zmieniony 12 lis 2013, 21:36 przez krinvest, łącznie zmieniany 1 raz.
- atlanticos
- Maniak
eski na edku wpie....ly sie w kanał.... i to dosłownie
edit: krinvest - ja poproszę największą szubienice - z góry lepiej wykresy widać

edit: krinvest - ja poproszę największą szubienice - z góry lepiej wykresy widać

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
@muppety: ja za mały jestem, żeby byc muppetem
za krótki staż na fx, bo chociaz fundamenty rozumiem i są łątwe, at w sumie tez, to brak mi podstawowego/fundamentalnego/kluczowego czynnika do bycia muppetem... C I E R P L I W O S C I
zarowno przy otwieraniu, zamykaniu, wypatrywaniu odpowiedniego momentu ... bo chociaz widze to, rachuje kiedy wejsc/wyjsc to łapy swędzą 
sie ucze, bo dopiero od jakis 5 msc zglebiam te kreski
ale zabawa przednia, nie przecze

-- Dodano: 12 lis 2013, 22:42 --
ale kręcą, sp... damn me...

sie ucze, bo dopiero od jakis 5 msc zglebiam te kreski

-- Dodano: 12 lis 2013, 22:42 --
ale kręcą, sp... damn me...

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski