i właśnie poziom 1,5960 powinien ich przystopować. chociaż 1,5980 też widzę w grzeNowy123 pisze:ZielonaMgielka pisze:Hola hola... Jesli nie przebijemy dzis istotnego wsparcia na interwale dziennym to nie ma powodow zeby zakladac ze bedzie kontynuacja spadkow.Nowy123 pisze:kablu S dalej w grze do poki nie przejda gornej bandy
Prawda jest ze penetracja tych dolkow spotkala sie z silna sprzedaza a teraz niedzwiedzie sa na offside i wieksze wzrosty moga skutkowac wyrzucaniem tych pozycji.
https://www.tradingview.com/x/KbmtQzGW/
dla mnie jest gra w scenariuszu na S na oporach do poki nie przebija gornej bandy
DayTrading: Wtorek 12.11.2013
Re: DayTrading: Wtorek 12.11.2013
retesta czasBemowo1 pisze:ujek, taka kreska,
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- ZielonaMgielka
- Maniak
Moze gramy w roznych terminach.Nowy123 pisze: nie bede sie upieral ze juz tylko spadko bo za latwe to by bylo ale koncepcja pod S do poki nie zaneguje

Dla mnie to jest proste... poki 1.59 trzyma to warto kupowac

zamknięcie kabla poniżej 1,5915 powinno utrzymać dzisiejsze przełamanie linii szyi
wspracie peklo mamy powrót jesli wybronia znowu 1590 wtedy ok przewaznie rynek jeszcze raz testuje dane wspracie jesli zostaje one naruszone i zrobiony jest powrotZielonaMgielka pisze:Moze gramy w roznych terminach.Nowy123 pisze: nie bede sie upieral ze juz tylko spadko bo za latwe to by bylo ale koncepcja pod S do poki nie zaneguje
Dla mnie to jest proste... poki 1.59 trzyma to warto kupowac
-- Dodano: wt 12-11-2013, 17:57 --
niech ruszaja z E J korekcina
-- Dodano: wt 12-11-2013, 17:58 --
EDKU moze RGR na M5
jeszcze kabel długoterminowo, dla przypomnienia
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p600006
jesli pogloski o zaciesnianianiu jeszcze w tym roku sie sprawdza to ciezko bedzieBemowo1 pisze:jeszcze kabel długoterminowo, dla przypomnienia
nie bede prowadzil akademickiej dyskusji, dla mnie sytuacja na g/u jest jasna - odbicie od głównej linii bessy, trwałe przełamanie średnioterminowej LT wzrostowego, domknięcie luki będącej istotnym wsparciem, aktualnie retest tego wsparcia... powrót pod wsparcie daje potwierdzenie podwójnego szczytu D1, w zeszłym tygodniu nie zanegowano gwiazdy wieczornej na W1. Cofnięcie nawet o 200p nie zmienia mojego widzenia tej pary...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- ZielonaMgielka
- Maniak
OK Ciapul. Ty grasz pod tygodniowe wykresy wiec nasza dyskusja nie ma sensu kiedy pisze o wsparciu D1/H4 @ 1.59Ciapul pisze:nie bede prowadzil akademickiej dyskusji, dla mnie sytuacja na g/u jest jasna - odbicie od głównej linii bessy, trwałe przełamanie średnioterminowej LT wzrostowego, domknięcie luki będącej istotnym wsparciem, aktualnie retest tego wsparcia... powrót pod wsparcie daje potwierdzenie podwójnego szczytu D1, w zeszłym tygodniu nie zanegowano gwiazdy wieczornej na W1. Cofnięcie nawet o 200p nie zmienia mojego widzenia tej pary...

Pozdrawiam

i niższy TFCiapul pisze:nie bede prowadzil akademickiej dyskusji, dla mnie sytuacja na g/u jest jasna - odbicie od głównej linii bessy, trwałe przełamanie średnioterminowej LT wzrostowego, domknięcie luki będącej istotnym wsparciem, aktualnie retest tego wsparcia... powrót pod wsparcie daje potwierdzenie podwójnego szczytu D1, w zeszłym tygodniu nie zanegowano gwiazdy wieczornej na W1. Cofnięcie nawet o 200p nie zmienia mojego widzenia tej pary...
-- Dodano: 12 lis 2013, 18:27 --
kabel, jeżeli klin wytrzyma to jest formacja kontynuacji trendu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.