Witam
Potrzebuje brokera który ma w swojej ofercie MT4, 0 spread oraz umożliwia stawianie sl max 5 pipsów.
Strategia działa na MT4 interwał M30 , pary majorsy.
Większość brokerów pisze że ma zerowy spread ale nie pozwala ustawić krótkiego stopa.
Sprawdziłem
ironfx-odpada
fxpro-odpada
Broker pod EA do M30
Re: Broker pod EA do M30
Spread jest rynkowy. Może wynieść zero ale nie licz że bedzie taki cały czas. No i dochodzi jeszcze comission.
testy i tak przeprowadzałem z 2pipsowym spreadem na zapas.
Comission co to jest? (różnica między brokerem a cena zkupu?)
Comission co to jest? (różnica między brokerem a cena zkupu?)
Zazwyczaj u brokerów oferujących tak niski spread występuje dodatkowa opłata za otworzenie, zamkniecie pozycji zwana comission. Wysokość zależy od brokera.
czyli prowizja, o takie konto właśnie mi chodzi.Cyb pisze:Zazwyczaj u brokerów oferujących tak niski spread występuje dodatkowa opłata za otworzenie, zamkniecie pozycji zwana comission. Wysokość zależy od brokera.
Tylko który broker oferuje właśnie w/w warunki?
Wchodzi tylko w gre ECN. Tylko żeby nie miał ograniczenia w składaniu SL.
A i jeszcze jedna rzecz aby była możliwość testowania na koncie demo.
ECNy raczej nigdy takiego ograniczenia nie dają. Spread rynkowy, a prowizje w przeliczeniu na pipsy będą się wahać od 0,4 do 1.3 pips na EUR/USD. Kwestia tylko tego jak gra samo EA i czy będzie narażone na poślizgi w realizacji zleceń. No ale to pokażą dopiero testy
.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Czy możesz podać namiary na jakiegoś brokera który niema ograniczeń SL?raposo pisze:ECNy raczej nigdy takiego ograniczenia nie dają. Spread rynkowy, a prowizje w przeliczeniu na pipsy będą się wahać od 0,4 do 1.3 pips na EUR/USD. Kwestia tylko tego jak gra samo EA i czy będzie narażone na poślizgi w realizacji zleceń. No ale to pokażą dopiero testy.
Wiem że armada posiada w swojej ofercie takie konto, ale maja chyba jakieś problemy bo demówka działała 2 dni i teraz nie hula.
Załóż nowe demo, bo od dziś Armada przesiadła się na swoje serwery demo i zaczyna je testować...
Kto jeszcze? Każdy znany mi ECN z MT4... BRE, BZ WBK, LMAX...
Kto jeszcze? Każdy znany mi ECN z MT4... BRE, BZ WBK, LMAX...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu