Rynki finansowe u bukmachera
Rynki finansowe u bukmachera
Co myslicie o zakladach oferowanych przez bukmacherow?? chodzi mi glownie o bet365 i williamhill?? znacie jeszcze kogos kto to oferuje???
Re: Rynki finansowe u bukmachera
Korzystam z Bet365 od dawna, ale po różnych doświadczeniach ograniczam się tak naprawdę do zakładów na koniec sesji FTSE i DJIA. Jeżeli chcesz grać na 5-minutówkach albo godzinnych albo nawet dziennych musisz doliczyć sobie do "prowizji", że gdy będzie bardzo blisko poziomu granicznego pojawi się ta wartość, która okaże się dla nich bardziej korzystna, a żadne reklamacje, itp. nie pomogą - case dokładnie jak z brokerami MM.
Wypłaty i wpłaty bardzo wygodne, korzystam z kart kredytowych - Visą wraca Ci na kartę, z Mastercardem jest inaczej - schodzi Ci bezprowizyjnie z karty, a wraca przelewem na rachunek. Bezpłatny masz jeden przelew miesięcznie wtedy.
Wypłaty i wpłaty bardzo wygodne, korzystam z kart kredytowych - Visą wraca Ci na kartę, z Mastercardem jest inaczej - schodzi Ci bezprowizyjnie z karty, a wraca przelewem na rachunek. Bezpłatny masz jeden przelew miesięcznie wtedy.
ja mam dobry patent na rynki finansowe 5m tylko bet blokuje konta znasz bukow co maja takie rynki?? mozna ladnie zarobic
abcforex pisze:ja mam dobry patent na rynki finansowe 5m tylko bet blokuje konta znasz bukow co maja takie rynki?? mozna ladnie zarobic
Chodzi o opóźnienia ??

Jedyny sposób to otwieranie nowych rachunków na wszystkie znajome Ci osoby