Dla tych co pracują full Time czyli PA D1
- Dareczekart
- Pasjonat
Re: Dla tych co pracują full Time czyli PA D1
Zgadzam się z tym EUR wygląda na short
pary z EUR na czele chyba dalej będą spadać, ale pytanie co z tymi z GBP? mowa tu o GBP/USD, GBP/JPY, GBP/CAD, a zwłaszcza GBP/AUD gdzie sytuacja wygląda najciekawiej, bo tam po formacji "3 czarnych kruków" mamy dużą świecę wzrostową i pojawia się pytanie czy to jest tylko 1-dniowa korekta i dalej jedziemy w dół, czy też początek nowego trendu 
nie raz już na tej formacji świecowej przejechałem się sądząc że już pora na longa, dlatego jestem ciekaw jakie jest Wasze zdanie odnośnie aktualnej sytuacji na tej parze

nie raz już na tej formacji świecowej przejechałem się sądząc że już pora na longa, dlatego jestem ciekaw jakie jest Wasze zdanie odnośnie aktualnej sytuacji na tej parze

- Dareczekart
- Pasjonat
Witam
Moja opinia na temat GBPAUD.
Jeśli chodzi o gbpusd to ja wciąż jestem w longu. Od 15.07
Mój TP 1.65
może sie przeliczyłem......sl 1.58755
Moja opinia na temat GBPAUD.
Jeśli chodzi o gbpusd to ja wciąż jestem w longu. Od 15.07

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Dareczekart
- Pasjonat
Moje audcad - nie podoba mi się
kierunki się cenie pomyliły ... w dół w dół proszę.
Cena znajduje się pod oporem.

Cena znajduje się pod oporem.
Co sądzicie o tym podwójnym szczycie na nzdcad?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Dareczekart
- Pasjonat
Troszke juz po obiedzie , dopiero teraz przegladam wykresy.Kerad pisze:Co sądzicie o tym podwójnym szczycie na nzdcad?
Miałem to wczoraj na celowniku... zdecydowałem się na eurcad lepiej mi wygladał. W 15 min osiągnięty TP

Jestem na short weekly TF . i gbpusd long.
Zobacz audchf ma150 pinbar taki jaki lubie tylko space brak

Przygotowuje film o PPZ i wejściach opartych na tych poziomach.
- Dareczekart
- Pasjonat
Fajnie że jutro piątek... 

a ja chyba skuszę się na tego shorta na AUD/CHF
podobnie to wygląda na USD/CHF i CAD/CHF, a jeśli mówimy już o USD/CHF to wystarczy go porównać z EUR/USD i mamy jasną oraz klarowną sytuację na najbliższe dni 

- Dareczekart
- Pasjonat
A tak przy okazji --------------------------
Mam problemik z mt4 na androida. Kupiłem samsung glalaxy s4 ( nowy ) i wykresy na mt4 są częściowo bardzo bardzo wybielone , tak od połowy obrazu.( widzę połowe wykresu) inne części programu jak historia notowania wyświetlane są dobrze. Zastanawiam się czy posiadacze s4 mają taki sam problem... i może ktoś wie jak to naprawić.
Kupiłem go żeby lepiej widzieć wykresy w pracy bo okularów nie mogę tam używać - a teraz k...
. nic nie widzę.

Mam problemik z mt4 na androida. Kupiłem samsung glalaxy s4 ( nowy ) i wykresy na mt4 są częściowo bardzo bardzo wybielone , tak od połowy obrazu.( widzę połowe wykresu) inne części programu jak historia notowania wyświetlane są dobrze. Zastanawiam się czy posiadacze s4 mają taki sam problem... i może ktoś wie jak to naprawić.
Kupiłem go żeby lepiej widzieć wykresy w pracy bo okularów nie mogę tam używać - a teraz k...

Hej
Co do S4 to sprobuj usunac mt4 i jeszcze raz zainstalowac.Na S3 u mnie dzialal srednio.Czesto jak by nie sciagal danych i cena co kilkanascie,kilkadziesiat sekund skakala i pojawiala sie poprostu w innych miejscach.
Na galaxy note u kumpla smiga.Na iphonie tez.
Pozdrawiam
Co do S4 to sprobuj usunac mt4 i jeszcze raz zainstalowac.Na S3 u mnie dzialal srednio.Czesto jak by nie sciagal danych i cena co kilkanascie,kilkadziesiat sekund skakala i pojawiala sie poprostu w innych miejscach.
Na galaxy note u kumpla smiga.Na iphonie tez.
Pozdrawiam