Sorki. To był żart... Ta para jak to zwyklę ostatnio z nią bywa jest w wiecznej konsoli i nie wygląda aby miała się ona szybko skończyć. Teraz jest moment gdzie jesteśmy na wsparciu więc ryzykowałbym L z wąskim stopem choć już było testowane kilkukrotnie więc nie wiem czy rynek nie zechce przetestować ostatnich dołków. Ja bym się tej pary nie czepiał...kk.dreamer pisze:??? Drwisz ze mnie? Czy naserio tak uważaszKusus pisze:Bedzie wystrzał w górę 400 pips za 16 minut.kk.dreamer pisze:Hej. Co myślicie o USDCAD?
DayTrading: Czwartek 07.11.2013
Re: DayTrading: Czwartek 07.11.2013
- kk.dreamer
- Pasjonat
Sorki. To był żart... Ta para jak to zwyklę ostatnio z nią bywa jest w wiecznej konsoli i nie wygląda aby miała się ona szybko skończyć. Teraz jest moment gdzie jesteśmy na wsparciu więc ryzykowałbym L z wąskim stopem choć już było testowane kilkukrotnie więc nie wiem czy rynek nie zechce przetestować ostatnich dołków. Ja bym się tej pary nie czepiał...[/quote]
Spoko. Bez urazy. Juz myslalam, że jesteś szaleńcem.
Spoko. Bez urazy. Juz myslalam, że jesteś szaleńcem.

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Spoko. Bez urazy. Juz myslalam, że jesteś szaleńcem.kk.dreamer pisze:Sorki. To był żart... Ta para jak to zwyklę ostatnio z nią bywa jest w wiecznej konsoli i nie wygląda aby miała się ona szybko skończyć. Teraz jest moment gdzie jesteśmy na wsparciu więc ryzykowałbym L z wąskim stopem choć już było testowane kilkukrotnie więc nie wiem czy rynek nie zechce przetestować ostatnich dołków. Ja bym się tej pary nie czepiał...

to nie na serio. o fak.
muszę skasować ze stratą ... (taki dżołk)

Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
- kk.dreamer
- Pasjonat
"Zalewski czy Zadora? Juz dzis sesja LiveTrading w Warszawie, Cinema City Arkadia, ul. Jana Pawla II 82. Zapraszamy do kina od 16:30, start sesji o 17:00."
Takiego sms-a od bossy dostalem moze kogoś interesuje.
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
pedro pisze:na tym polegają teraz globalne kryzysy, bogaci się bogacą, biedni nie, a nawet biednieją: http://kariera.pb.pl/3409497,20137,prze ... lat-i-lubi
no i konkretna L'ka na sp 500 http://alternatywne.pb.pl/3409324,49627 ... all-street
to pasuje go zresetowac

-- Dodano: czw 07-11-2013, 12:16 --
dane z niemiec zobaczymy czy znowu przed danymi EDEK i niewidzialna reka rynku zacznie isc w dobra strone

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Matthew414
- Pasjonat
Na koncie DEMO robią po 1 małej pozycji, i nakłaniają na rachunki w Bossa. Bez szaleństw.Adam pisze:"Zalewski czy Zadora? Juz dzis sesja LiveTrading w Warszawie, Cinema City Arkadia, ul. Jana Pawla II 82. Zapraszamy do kina od 16:30, start sesji o 17:00."
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 

cos EDEK w dol jedzie po SL czy spodziewane dane zgodne lecz po zamowieniach w fabryce produkcja powinna byc lepsza 
-- Dodano: czw 07-11-2013, 13:01 --
hahah ups pomyka znowu rynek dziwny mtrafem poszedl zgodnie z danmi znow uwczeniej hahahah mistrzosto ostanio to co odstawiaja

-- Dodano: czw 07-11-2013, 13:01 --
hahah ups pomyka znowu rynek dziwny mtrafem poszedl zgodnie z danmi znow uwczeniej hahahah mistrzosto ostanio to co odstawiaja
Jak na możliwości edka to reakcja żadna.
Ciekawe co będzie po ECB
Ciekawe co będzie po ECB
Grzegorz