cajto pisze:Ejmanna targetuję na 134.2, Edka na 1.359x, jeśli zrobią na tych poziomach dobre PA na S, pójdzie lawina dużo poniżej aktualnych minimów, luki zostaną pozamykane.
Dlaczego poniżej? A może powyżej? Dlaczego luki mają zostać pozamykane? A jak ktoś nie ma luki ?:D Co za bzdury....
Czytaj ze zrozumieniem i nie pisz, żeby tylko coś napisać
wichura pisze:Ciekawe jakie poziomy będą na kablu i edku przed ogłoszeniem tych stóp procentowych... Na edku pewnie zjadą trochę, żeby zrobić potem fajną strzałe do góry
freakout pisze:wydaje mi się że dzisiaj będzie ostre wyciąganie par GBP oraz JPY... myśle że strzał w granicach 150-200 pipsów ku górze jest jak najbardziej realny
co do kabla to widać na h1 i h4 że obszar 1.6070-85 jest dosyć solidny jako wsparcie, na 6078 zawarłem L, popołudniu liczę że będziemy sporo wyżej
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
ciapulku,
jeszcze do niedawna wierzyłem w RGRY na edku ale jak zenegowali dwa na wykresie d1 to stwierdziłem że to ni mo synsu.
i teraz trzy razy sie zastanowie nim na edku wejdę z pozycją na ewentualnym ramieniu
a mnie nie podoba się ten twór przypominający flagę na edku h4 bo mi się trochę z koncepcją gryzie no chyba ze podciagniemy teraz do 3540 zeby po Mańku zjechac do 3470 i potem znowu UP... czyli od bandy do bandy