[Wskaźnik - poszukuję] Alarm po wskazanej ilości pips

O jezykach programowania w platformach i nie tylko.
z6yszko
Gaduła
Gaduła

Re: [Wskaźnik - poszukuję] Alarm po wskazanej ilości pips

Nieprzeczytany post autor: z6yszko »

Ink. pisze:
z6yszko pisze: Ale administratorzy forum nie chcą mi przyznawać pochwał za pomaganie
To nie administrator przyznaje pochwały tylko użytkownik, mod weryfikuję tylko jej zasadność ale i tak
troszkę wyolbrzymiacie sprawę koledzy, pochwały tak jak były są przyznawane nic w tej kwestii sie nie zmieniło i dalej dział programowanie góruje nad innymi jeśli chodzi o ilość zgłoszeń i przyznanych pochwał wiec nie jest źle, szczególnie ze w ostatnim czasie została odrzucona chyba tylko 1 pochwała.
No to widocznie moja, bo wiem że byłem zgłaszany

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Przykro mi ale nie twoja, swoją droga nie miałeś możliwości wiedzieć o takim zgłoszeniu wiec musiałes sie z kimś dogadywać aby cię zgłosił, a takie zachowanie nie jest fer wobec innych uczestników

z6yszko
Gaduła
Gaduła

Ink. pisze:Przykro mi ale nie twoja, swoją droga nie miałeś możliwości wiedzieć o takim zgłoszeniu wiec musiałes sie z kimś dogadywać aby cię zgłosił, a takie zachowanie nie jest fer wobec innych uczestników
Nikogo się nie prosiłem o pochwałę. Sam zgłosił, a mnie tylko o tym poinformował. Poinformował również o jakiejś negatywnej odpowiedzi. Więcej szczegółów nie znam.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Możliwe ze ta osoba pomyliła post, bo niedawno było usunięte zgłoszenie o pochwale ale ktoś zgłosił swój własny post ;)

Reasumujac, system pochwał działa jak działał :)

z6yszko
Gaduła
Gaduła

Ok, dzięki za wyjaśnienia.

ODPOWIEDZ