wszystko , to znaczy co ?lukadz pisze:wszystko wskazuje na to ze te ostatnie spadki to tylko korekta wzrostow.
DayTrading: Środa 06.11.2013
Re: DayTrading: Środa 06.11.2013
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- Matthew414
- Pasjonat
pedro pisze:tej, nowy, ale kiwi skisło
KIWI ja kjedzie to mocna i lubi sie kisic wiec uwazaj jeszcze na podjazd na 8840 45 czekam tam na S jak tu m wybija szczyt
Nowy123 pisze:pedro pisze:tej, nowy, ale kiwi skisło
KIWI ja kjedzie to mocna i lubi sie kisic wiec uwazaj jeszcze na podjazd na 8840 45 czekam tam na S jak tu m wybija szczyt

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
-
- Pasjonat
dzięki nie wiedziałem, zaczynam zgłębiać tajniki indexów, tylko nie do końca rozumiem bo 15.30 otwarcie a wcześniej cena też się poruszała ale dosyć powolnie...?pedro pisze:otwarcie kasowego, wall street itp, o 1530 naszego czasuMaciejWLKP pisze:otwarcie?pedro pisze:ale otwarcie sp, fak mi...![]()

"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
spoko,MaciejWLKP pisze: dzięki nie wiedziałem, zaczynam zgłębiać tajniki indexów, tylko nie do końca rozumiem bo 15.30 otwarcie a wcześniej cena też się poruszała ale dosyć powolnie...?
cały czas chodzą kontrakty terminowe, futures na sp500, nikkei, wig20 itp...

Jutro też jest dzień.
edek walnie o glebę aż miło, główny wskaźnik to statystyki użytkowników z FF którzy coraz bardziej pchają się w L 

Czy ja wiem, mam juz na nich w sumie okolo 35 pipsow, zabezpieczylem wlasnie na 0 obydwa, niech sie dzieje co chcelukadz pisze:oj wspolczuje.wszystko wskazuje na to ze te ostatnie spadki to tylko korekta wzrostow.psxor pisze:Ja właśnie powłaziłem w eSki na kablu i edku, odpowiednio 1.6110 i 1.35450, z SLami 50 pipsów wyżej. Osobiście nie sądzę żeby tak daleko polecieli, to tylko korekta spadów.

Edit: juz ok. 50

coraz ladnie KIWI wyglada by juz odpasc teraz 

sp500, na dziś, 1764-1762 - zamknięcie
tak mi chmury mówią 

Jutro też jest dzień.