DayTrading: Środa 06.11.2013
Re: DayTrading: Środa 06.11.2013
Ja właśnie powłaziłem w eSki na kablu i edku, odpowiednio 1.6110 i 1.35450, z SLami 50 pipsów wyżej. Osobiście nie sądzę żeby tak daleko polecieli, to tylko korekta spadów.
otwarcie kasowego, wall street itp, o 1530 naszego czasuMaciejWLKP pisze:otwarcie?pedro pisze:ale otwarcie sp, fak mi...

-- Dodano: 06 lis 2013, 17:08 --
a uj, mysli... kur, jaka to jest flegma, to masakra...

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
g/u zgadzam sie, ale z e/u to bym się jeszcze wstrzymał, bo tam to niewiele skorygowałopsxor pisze:Ja właśnie powłaziłem w eSki na kablu i edku, odpowiednio 1.6110 i 1.35450, z SLami 50 pipsów wyżej. Osobiście nie sądzę żeby tak daleko polecieli, to tylko korekta spadów.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- Konrad Pustelnik
- Stały bywalec
SP500 do szczytu i zwrotka dopiero w mojej opinii 

pisalem ze nie obniza stop % jutro i ze wtedy wyskok na EDKU bedzie i jest
tylko ze dzien wczeniej

Jak dla mnie edek totalnie nie ma siły iść wyżej. Może masz racje, zrobię na edku 15 pipsów wyżej SLa (1.3560), jak go wybije to na 1.36+ będę szukał kolejnej eskiCiapul pisze:g/u zgadzam sie, ale z e/u to bym się jeszcze wstrzymał, bo tam to niewiele skorygowałopsxor pisze:Ja właśnie powłaziłem w eSki na kablu i edku, odpowiednio 1.6110 i 1.35450, z SLami 50 pipsów wyżej. Osobiście nie sądzę żeby tak daleko polecieli, to tylko korekta spadów.
- roberttheus
- Maniak
na złocie juz 3 nieudane proby wybicia z konsoli górą. bedzie ostre rżnięcie?
windsurfing na falach trendu
kto pisał to pisałNowy123 pisze:pisalem ze nie obniza stop % jutro i ze wtedy wyskok na EDKU bedzie i jesttylko ze dzien wczeniej

a czy stopy obniżą, to jutro bedzie wiedzieć
Ostatnio zmieniony 06 lis 2013, 16:15 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
masz dobre sygnałyNowy123 pisze:pisalem ze nie obniza stop % jutro i ze wtedy wyskok na EDKU bedzie i jesttylko ze dzien wczeniej

sp S 1768.50 , i niech nie szaleją ino dół

btw, ktoś MARIOnetce show spier, ... dolił

Jutro też jest dzień.