DayTrading: Środa 06.11.2013
- zastapmnie
- Pasjonat
Re: DayTrading: Środa 06.11.2013
taki sobie zaobserwowałem kanał na Edku;
z racji oczekiwania na jutrzejsze dane, bardzo prawdopodobny;
choć będąc z elkami powyżej kanału, wolałbym nie widzieć przed wystąpieniem Super Mario kursu w okolicach 1,3480...
z racji oczekiwania na jutrzejsze dane, bardzo prawdopodobny;
choć będąc z elkami powyżej kanału, wolałbym nie widzieć przed wystąpieniem Super Mario kursu w okolicach 1,3480...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
niech tylko jutro belzebubik stopek nie obniży, ciekawe czy zdyskontują te ostanie spadki
-- Dodano: śr 06-11-2013, 15:50 --
ja tam teraz wszedzie spadki widzę, nie wiem jak wy, no może UJ do góry i złoto, ale kabel, edek, EJ, brent wszycho na S
ja tam teraz wszedzie spadki widzę, nie wiem jak wy, no może UJ do góry i złoto, ale kabel, edek, EJ, brent wszycho na S
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
UzasadnijBOCZEK pisze:niech tylko jutro belzebubik stopek nie obniży, ciekawe czy zdyskontują te ostanie spadki

Mario zostawi stopy i edek poleci spowrotem po 1.38
instynkt traderakrinvest pisze:Uzasadnij![]()

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
no wkoncu KIWI ruszyl w dol zobaczymy czy na 1 h przejda wsprace
proba nie strzelba SL na BE i czekamy teraz lub na 8841 jak by tak zawrocili
proba nie strzelba SL na BE i czekamy teraz lub na 8841 jak by tak zawrocili
BOCZEK pisze:niech tylko jutro belzebubik stopek nie obniży, ciekawe czy zdyskontują te ostanie spadki
eeeeee, ja wszystko widzę i słyszę,
"Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje"
- Konrad Pustelnik
- Stały bywalec
indeksy ruszyły (SP500+JP225), za nimi widzę Ujka 
ktoś ma pomysł na TP na Ujku?

ktoś ma pomysł na TP na Ujku?
ale otwarcie sp, fak mi...
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
żadnych dancyh, zadnego niusa co jest grane?
Tak myślę!
Tak myślę!