DayTrading: Wtorek 05.11.2013
Re: DayTrading: Wtorek 05.11.2013
kangur jewszcze niech wroc do poziomow z wczorajeszego zamkniecie USA przed wejscie USAkow 9515
-- Dodano: wt 05-11-2013, 13:11 --
pasuje jeszcze wyciac SL nocnym gracza eskowym na AUD
-- Dodano: wt 05-11-2013, 13:11 --
pasuje jeszcze wyciac SL nocnym gracza eskowym na AUD
ciapulku, jak tam twoje depo po zeszłotygodniowym zjeździe, mniemam że weekend udany był
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
Edek zamierza przetestować poziom 3441 - 3455, jeśli zejdzie poniżej 75 - tak to widzę...
a dziękuję, bardzo dobrzemolmomas pisze:ciapulku, jak tam twoje depo po zeszłotygodniowym zjeździe, mniemam że weekend udany był

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
brak sygnalow, brak pozycji, fakin konsolidacje...
macie jakas fajną pare do obserwacji?

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
pedro pisze:brak sygnalow, brak pozycji, fakin konsolidacje...
USDJPN chyba już po korekcie. Jak przebije 400 powinien iść dalej...
pedro pisze:brak sygnalow, brak pozycji, fakin konsolidacje...
kiwi i kangur
wlasnie dygnął łbem w chmure, https://www.tradingview.com/x/fIz61GL1/ - 1hZwiastun pisze:pedro pisze:brak sygnalow, brak pozycji, fakin konsolidacje...
USDJPN chyba już po korekcie. Jak przebije 400 powinien iść dalej...
brak sygnału jak dla mnie, w sensie, rownie dobrze moze byc S jak i L ... chcielibysmy L do 103, ktore juz widac od chyba 2 czy 3 msc, a tu dupa... na d1, też brak optymizmum wg mnie do wzrostow... ale i do spadkow tez brak podstaw

edit, d1 uj: https://www.tradingview.com/x/hhkFEP4b/
Ostatnio zmieniony 05 lis 2013, 12:42 przez pedro, łącznie zmieniany 1 raz.
Jutro też jest dzień.
Jak tak sobie ustawiłem zakresy to zauważyłem na edku na H1 że budujemy właśnie prawe ramię RGR'a (lewe zaczyna się tą słynną świeczką z 4:00 z 4 listopada. I to prawe ramię może zostać skończone na dolnej bandzie kanału wzrostowego poprowadzonego na dziennym. Także w perspektywie kilku następnych 3-5 godzin może być ciekawie. Zwłaszcza jeśli przebiją 3460.
- atlanticos
- Maniak
Zwiastun pisze:Jak tak sobie ustawiłem zakresy to zauważyłem na edku na H1 że budujemy właśnie prawe ramię RGR'a (lewe zaczyna się tą słynną świeczką z 4:00 z 4 listopada. I to prawe ramię może zostać skończone na dolnej bandzie kanału wzrostowego poprowadzonego na dziennym. Także w perspektywie kilku następnych 3-5 godzin może być ciekawie. Zwłaszcza jeśli przebiją 3460.

pokażesz go na wykresie bo przyznam że szukam i szukam i... nie widzę. Dzięki
Ostatnio zmieniony 05 lis 2013, 12:50 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv