DayTrading: Poniedziałek 04.11.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 04.11.2013
nasi skośnoocy koledzy doprowadzili e/u do dolnej bandy kanału wzrostowego
https://www.tradingview.com/x/iXh1xc5Y/
https://www.tradingview.com/x/iXh1xc5Y/
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
??
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
cięzkie powieki
powodzenia 

krinvest pisze:cięzkie powiekipowodzenia
Tja

Zaryzykowałem małą L na Edku - argumentacja i wykres w poście Ciapula.
ECONOMISTS: EUROZONE’S PLUNGING INFLATION RAISES THE SPECULATIONS OF DEFLATION IN SOME AREAS AND FUELS IN BETS THE ECB WILL BE FORCED TO EASE MONETARY POLICY IN COMING MONTHS
wit,
rozpoczęła się nowa świeczka h4 (stara mówi up), jesteśmy w okolicach 38% mierzone od 2013.07.09, warto zaczekać do 1,3468 i brać BUY, albo się nie czaić:)
rozpoczęła się nowa świeczka h4 (stara mówi up), jesteśmy w okolicach 38% mierzone od 2013.07.09, warto zaczekać do 1,3468 i brać BUY, albo się nie czaić:)
"Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje"
u mnie jest spiętrzenie fibo, świeczka zielona zwrotna (h4 i daily) o charakterze odwrócenia kierunku i zrobiony poziom 1,35
na 70% edzio będzie rósł
może podchwycą dynamikę poprzedniego spadku to przełoży się na podobną dynamikę wzrostu
na 70% edzio będzie rósł
może podchwycą dynamikę poprzedniego spadku to przełoży się na podobną dynamikę wzrostu
pr7emo pisze:u mnie jest spiętrzenie fibo, świeczka zielona zwrotna (h4 i daily) o charakterze odwrócenia kierunku i zrobiony poziom 1,35
na 70% edzio będzie rósł
w dłuższym terminie to jestem za spadkami, ale obecne miejsce może być dobre na jakieś L - co wyjdzie zobaczymy za parę godzin
"Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje"
w tym tygodniu od czwartku jest "grubo" - Draghi,NFP - być może do tego czasu będzie konsolka, no a edzio jest w miejscu gdzie nie warto jak dla mnie pakować się w co kolwiekpr7emo pisze:u mnie jest spiętrzenie fibo, świeczka zielona zwrotna (h4 i daily) o charakterze odwrócenia kierunku i zrobiony poziom 1,35
na 70% edzio będzie rósł
Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....
- kk.dreamer
- Pasjonat
Hej
A jest wogóle jakaś para teraz gdzie można się zapakować z w miarę małym ryzykiem? 

Drodzy Panowie Panie również trejdują...