No to miałeś szybką szkołę, że FX to rynek, na którym nieostrożnym urywa cztery litery aż przy samej szyilukadz pisze:Pamietam ten dzien.Wtedy zarobilem sporo kasy ale na demo hehe .Wpadlo po 500 pipsow na kazdej transakcji w ciagu paru sekund.To byly moje poczaki na forex.Pierwsze transakcje i odrazu interwencja banku szwajcarskiego.kaktus3000 pisze:To niewiele widziałeślukadz pisze:czegos takiego jeszcze nie widzialem.przynajmnniej nigdy nie wpadlem z moimi pozycjami w taki wir jaki jest obecnie.to jakas masakraPamiętam ruch 1200pips w kilka sekund na CHF, gdy bank zrobił interwencje. Wówczas to dopiero depozyty pękały
DayTrading: Piątek 01.11.2013
- kaktus3000
- Gaduła

Re: DayTrading: Piątek 01.11.2013
Pamietam ten dzien.Wtedy zarobilem sporo kasy ale na demo hehe .Wpadlo po 500 pipsow na kazdej transakcji w ciagu paru sekund.To byly moje poczaki na forex.Pierwsze transakcje i odrazu interwencja banku szwajcarskiego.[/quote]kaktus3000 pisze:To niewiele widziałeślukadz pisze:czegos takiego jeszcze nie widzialem.przynajmnniej nigdy nie wpadlem z moimi pozycjami w taki wir jaki jest obecnie.to jakas masakraPamiętam ruch 1200pips w kilka sekund na CHF, gdy bank zrobił interwencje. Wówczas to dopiero depozyty pękały
No to miałeś szybką szkołę, że FX to rynek, na którym nieostrożnym urywa cztery litery aż przy samej szyi
Zaloze sie ze odniosl wtedy wlasnie wprost przeciwne wrazenie skoro zarobil po 500 pipsow na transakcji.
- ZielonaMgielka
- Maniak

Spoko Nimrodnimrod pisze:trudno, w poniedziałek bedzie hedge najwyżejja tam licze jednak na korektę spadku choć 100 pipsów;)
https://www.tradingview.com/x/5k9R3vkA/
na jakiej to parze chfkaktus3000 pisze:To niewiele widziałeślukadz pisze:czegos takiego jeszcze nie widzialem.przynajmnniej nigdy nie wpadlem z moimi pozycjami w taki wir jaki jest obecnie.to jakas masakraPamiętam ruch 1200pips w kilka sekund na CHF, gdy bank zrobił interwencje. Wówczas to dopiero depozyty pękały
Kabel dziś już figure wykonał , jak myślicie przetetują wsparcie 1.589 i wrócą czy będą kontynuować zabawę ?
u mnie tylko 1150 pokazalo ale to i tak w chuj mega,dobrego lota i rok z glowy nie martwiąc się o przezycieMNL pisze:z euro
- roberttheus
- Maniak

jak myślicie na złocie już czas kupować na obecnych poziomach?? bo ja kupiłem po 1310
windsurfing na falach trendu
ujek dawaj realizacje tej intra fali
przejrzyj sobie DT dwa tygodnie do tyłu - siedze na S na g/u i e/u od dawna, e/u zaraz koncze bo uwazam ze odbije od kanalu d1MasterFx pisze:Taaa, nie moge z Wamijak sie potwierdzi to sie potwierdzi i tyle. Nie ma co za wczasu czarować i zaklinać wykresu. Jesteśmy na wsparciu a już aż się palicie żeby SELL zasadzić całym depo
ale g/u widze na 1,55 i to od dawna
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...