:) Wiecznie realistyczny optymista

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

:) Wiecznie realistyczny optymista

Nieprzeczytany post autor: Tekron »

^^ Nowy wąteczek nowy dzienniczek ten sam ja :D
Traders gonna trade :)
Obrazek

anonim09383

Re: :) Wiecznie realistyczny optymista

Nieprzeczytany post autor: anonim09383 »

E/U tak mocno cena podąża w duł a TY grasz buy. Po takim ruchu spodziewał bym się konsolidacji . Jak dla mnie wejście przed wczesne. Może jak też zacznę prowadzić dziennik moja strategia będzie taka. Zdradzę rąbek tajemnicy. Mam monitor 15,7 calowy jak cena będzie u dołu jego wyświetlacza to gram L jak u góry to S. Powodzenia :shock:

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Darkey »

Marcin w miarę młody jesteś na forum to raczej nie miałeś okazji widzieć co Tekron potrafi zrobić z rachunkiem jak mu siądzie :)

Tekron chyba już po konsoli :D a przynajmniej taką mam nadzieje, trzeba się przegrupować :) powodzenia :wink:
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates

Awatar użytkownika
Nemojimmy
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Nemojimmy »

Znając Tekrona i jego wielkości pozycji to ze względu na trejd na edku mamy już chyba mc.

Tekron same długie świece to nie wszystko :wink:

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

A tu niespodziewajka :P Tekron ostatnio w pracy większość czasu musi siedzieć a niedługo sporo wyjazdów, więc otworzył dziennik, gdzie sobie gra może nie małymi pozycjami ale z dużym zapleczem :P. Więc co do otwartych to lekko dołożyłem ten sam kierunek, powrotu jestem pewien, ale nie wiem z którego miejsca. Tak sobie troszkę bezstresowo ciupie :). Jestem za dużymi spadkami na EU ale wlazłbym w nie, gdy obecna weekly zygnie na 1,3660-80 coś takiego, tam pod zieloną :). I tam bym się ostro wpakował z kasą :). A póki co kupuje na stracie i tak sobie czas leci : ). Staram się robić troszkę bardziej do przodu analizki w weekendy i staram się jest tu podkreślone. Będzie dobrze :). Jak ktoś się spodziewa znów zera u mnie na rachunku to obiecuje, że nie zawiode :). Nawet kilka zer gratis dostanie ^^. Udanego tam handlowania.
Wracając do EU biorę nawet pod uwagę spadek do daily z 18.09 ale to maks, a wrócić dosłownie musi, bo jak nie to dzwonie do Obamy :P.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Noo :) i nie jest źle, teraz już bez dokładania grzecznie bo mogą podbijać żeby konsole robić na dole EURUSD czy też na USDCHF górze. Grzecznie czekam na moje TP i prawdopodobnie tam odwróce dosyć masywnie pozycje.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

http://img21.imageshack.us/img21/580/xurp.png

oczekujące

TP na oczekujących to 1,3610 (taki bezpieczny, będę trzymał pewnie do 1,3570 i tam szukał kupna)

p.s. to oczekujące będzie korektą a nie ruchem na setki punktów w dół. GBP USD pokazuje raczej, że obie pary uderzą koło 500-1000 pkt w górę.
Obrazek

ODPOWIEDZ