DayTrading: Piątek 01.11.2013
Re: DayTrading: Piątek 01.11.2013
dziwna ta formacja intra na ujku, za szybkie cofnięcie i rozległe
Od wczoraj myślę podobnie. Gdyby jednak była powtórka z lutego to wejdą w to wsparcie jak w masło.
Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.
-
- Pasjonat
do końca dnia daleko ale jesteśmy na oporze, dodatkowo spadkowa LT już trzeszczy, co wy na to ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
jak oni mają w kraju około 9 mln ludzi, a inwestycji napływa nawet więcej niż do nasCZECH OCT MANUFACTURING PMI 54.5 VS MARKET FORECAST 53.7 (53.4 IN SEPT) - MARKIT ECONOMICS
to znaczy jeśli nasycą rynek firmami zewnętrznymi to zmniejszy się dynamika napływu, bo trudniej będzie znaleźć pracownika
i kolejne zakłady będą powstawać u nas pewnie
... to odbija sie od dolnej bandy i pójda na 1,40... rozmiar korekty bedzie podobnyTakitam pisze:Gdyby jednak była powtórka z lutego to...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
W listopadzie 1,31 a to 1,40 w grudniuCiapul pisze:... to odbija sie od dolnej bandy i pójda na 1,40... rozmiar korekty bedzie podobnyTakitam pisze:Gdyby jednak była powtórka z lutego to...

Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.
moim zdaniem ta linia jest bez znaczenia... masz to samo co na e/u - odbicie od ograniczenia kanału - w mojej opinii 80,71 to póki co max.MaciejWLKP pisze:do końca dnia daleko ale jesteśmy na oporze, dodatkowo spadkowa LT już trzeszczy, co wy na to ?
https://www.tradingview.com/x/DWiVs31R/
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
ciekawi mnie czy jak banki obstawialy podniosaw wkoncu e.chf
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

rozstrzygnie obszar 3440-80Takitam pisze:W listopadzie 1,31 a to 1,40 w grudniu
Czego się spodziewacie po popołudniowych danych i wystąpieniach z hameryki? Bo mam wielkie straty na elkach na kablu i edku i sam już nie wiem czy czekać aż troche podbiją do góry żeby zminimalizować strate czy lepiej już to zamknąć bo popołudniu będzie jeszcze wieksza sieka....