albo odbija dopiero z okolic 13550- 60

Po co? Ze 2 lata temu prawie każdy na forum zaczynał od jego analiz i nastawiał się w drugą stronęnowy1234 pisze:dosc nieudolnych i nie trafionych analiz,prognoz rogalskiego ,pisac do boś ,niech go w końcu zwolnią
A co to za system jeśli można?kaktus3000 pisze:Po latach testy doprowadziły mnie do 60-80% rocznie, jednak całkowicie przerzuciłem się na zlecenia buystop i sellstop, ponieważ łapałem za dużo zleceń limit co czyściło konto. Co najważniejsze system obecnie przechodzi na M15 cała historię od powstania e/u. Zatem jest duża szansa, że przetrwam na rynku do emeryturyDzięki - testuję coś takiego na e/u 15 pips i faktycznie spoko , ale zysk max 25% rocznie
on nie jest od prognozowania. to analityk. przypuszczam ze nigdy sam nie inwestował i nigdy nie zarabiał. wszyscy analitycy to małpy gdaczące po fakcie o tym co miało miejsceyeahman pisze:A co to za system jeśli można?kaktus3000 pisze:Po latach testy doprowadziły mnie do 60-80% rocznie, jednak całkowicie przerzuciłem się na zlecenia buystop i sellstop, ponieważ łapałem za dużo zleceń limit co czyściło konto. Co najważniejsze system obecnie przechodzi na M15 cała historię od powstania e/u. Zatem jest duża szansa, że przetrwam na rynku do emeryturyDzięki - testuję coś takiego na e/u 15 pips i faktycznie spoko , ale zysk max 25% rocznie
P.S Rogalski faktycznie ostatnio nie trafia z prognozami.
inwestował tylko, że traci deporoberttheus pisze:
on nie jest od prognozowania. to analityk. przypuszczam ze nigdy sam nie inwestował i nigdy nie zarabiał. wszyscy analitycy to małpy gdaczące po fakcie o tym co miało miejsce
przestawilem sell limit na edku - załącznik
ta oanda to co 20 minut się odświeża/??Bemowo1 pisze:http://fxtrade.oanda.co.uk/analysis/ope ... ion-ratios
na ejku już zaledwie 54% jest na krótko, jeszcze 100 pips niżej i 55 będzie na long. Tak to detal sobie żyletką jaja podcina
tak, tam jest jeszcze więcej statystyki,roberttheus pisze:ta oanda to co 20 minut się odświeża/??Bemowo1 pisze:http://fxtrade.oanda.co.uk/analysis/ope ... ion-ratios
na ejku już zaledwie 54% jest na krótko, jeszcze 100 pips niżej i 55 będzie na long. Tak to detal sobie żyletką jaja podcina