zobacz sobie na D1, normalny ruch w trendzie "up"TsunamiPL pisze:Może to tylko skuteczne cięcie elkowiczów w drodze na 1.40 i wyżej
DayTrading: Czwartek 31.10.2013
Re: DayTrading: Czwartek 31.10.2013
Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....
cena idzie tam gdzie jest płynność, chodzi o zarabianie "grubasów" a nie o to czy kierunek jest zgodny z infami.crok. pisze:nie rozumiem tego 200 pip dostal edek po dupiejak dlaej beda drukowac ?
Moje komentarze i opinie nie stanowią „rekomendacji” w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z 19.10.2005 ws. informacji stanowiących rekomendacje dot. instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).
TsunamiPL pisze:Może to tylko skuteczne cięcie elkowiczów w drodze na 1.40 i wyżej
Jak sie patrzy na H4 , D1, W1 to by sie w sumie zgadzało , taki sam tok myslenia obierają własnie też w wiekszosci moi znajomi dlatego nie kasuje pozycji i zaciskam zęby

Piter80 pisze:Pewnie niejedno bycze depo dzis peklo.Jak myslicie co zrobia skosni?
zadne depo ludzi ktorzy posiedzieli przynajmniej pare lat przy tym balaganie, jedynie nowicjusze wyzerowali swoje kieszonkowe

https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
podłączą się pod trendPiter80 pisze:Pewnie niejedno bycze depo dzis peklo.Jak myslicie co zrobia skosni?

spojrz na uj, dziś dolar się około 1,5% do eur umocnił, do PLN 1,2% gbp 0%, do jena -0,3 słabośc eur wg mnie, a nie siła dolara

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Kusus kurde jaja owinełeś gazetą konkretnie żeby nie pękły widzę
J też siedze na L i mam nadzieje an 3660 przynajmniej. Za 48 godizn to będzie sobota tak na marginesie 

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
- roberttheus
- Maniak
zobaczymy moze teraz dowala na edku up cos tam na m5 i m15 sie rusza
windsurfing na falach trendu
oj tam, oj tamyeahman pisze: Za 48 godizn to będzie sobota tak na marginesie

https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
yeahman pisze:Kusus kurde jaja owinełeś gazetą konkretnie żeby nie pękły widzęJ też siedze na L i mam nadzieje an 3660 przynajmniej. Za 48 godizn to będzie sobota tak na marginesie
Ja pierdziele. Nawet mi się pić odechciało i nie poszedłem do ziomka z tego wszystkiego ;]
Jak ktoś chce się nauczyć jak się nie powinno grać to zapraszam do mnie na lekcję - opowiem mu swój dzisiejszy dzień na FX ;]
- roberttheus
- Maniak
niestety dziś mam podobnie zly dzien ale chyba wyjdziemy z tego gowna i edek zacznie rosnacKusus pisze:yeahman pisze:Kusus kurde jaja owinełeś gazetą konkretnie żeby nie pękły widzęJ też siedze na L i mam nadzieje an 3660 przynajmniej. Za 48 godizn to będzie sobota tak na marginesie
Ja pierdziele. Nawet mi się pić odechciało i nie poszedłem do ziomka z tego wszystkiego ;]
Jak ktoś chce się nauczyć jak się nie powinno grać to zapraszam do mnie na lekcję - opowiem mu swój dzisiejszy dzień na FX ;]

windsurfing na falach trendu