Witam
wiem ze to głupie pytanie i pewnie na forum było ich mnustwo ale szukam szukam i jest tego stanowczo za duzo a jesli ktos sie znam i jest obyty w temacie to odpowie odrazu i zaoszczedzi mi czasu a wiec do konkretów:
chce zaczac inwestycje na forex szukam brokera gdzie mogłbym zaczac od małego kapitału tzn(50-150) i zeby to niebył jakis bubel wsesie zeby sie nieokazało ze bede musiał zapłacic za usuniecie konta jakiejs kwoty jakies w miare tanie prowizje wiadomo dla poczatkujacego jak najlepiej by było licze na wyrozumiałosc i na odpowiedzi
pozdrawiam
Jaki broker
Re: Jaki broker
Masz jeszcze jakieś wymagania? Preferencje co do platformy, instrumentów, cokolwiek? 

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Jestem poczatkujacy wiec byle by było jakk najlepiej dla kogos takiego,niewiem czy to mozliwe ale zalezało by mi na czyms bardziej polskim z racji tego ze niemam zadnego paypala ani nic takiego,jesli by była jeszcze ten broker by obsługiwał forex i gpw giełde to byłbym zadowolony
Armada Markets, Admiral Markets, Noble Securities - sprawdź tych, bo chyba tylko oni z polską obsługą i kontami PL mają mikroloty i niską wpłatę minimalną.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Wielkie dzieki za pomoc skorzystałem puki co z demo Armada Markets wyglada jakby było wszystko wporzadku
pozdrawiam
pozdrawiam
-
- Bywalec
A jak ma się do tego oferta BRE?raposo pisze:Armada Markets, Admiral Markets, Noble Securities - sprawdź tych, bo chyba tylko oni z polską obsługą i kontami PL mają mikroloty i niską wpłatę minimalną.
Teraz będzie jeszcze bardziej połączone z mBankiem (tam akurat mam ekonto do płatności za zagraniczne zakupy)i zastanawiam się czy tam nie zacząć przygody z walutami. Odpadłyby chyba opłaty za wpłaty.
Przelew za wpłaty i tak jest darmowy (mało który bank bierze teraz za przelewy krajowe cokolwiek), natomiast transakcje wpłat/wypłat teoretycznie powinny być szybsze, chociaż obecnie zajmuje to do 24h. No i doprecyzuję, że to nie połączenie z mBankiem, bo mBank od początku należy do BRE
.
W BRE min. wpłata to 2000 PLN więc to autorowi tematu zapewne by nie przypasowało, bo pisał o ponad 10-krotnie mniejszej kwocie.

W BRE min. wpłata to 2000 PLN więc to autorowi tematu zapewne by nie przypasowało, bo pisał o ponad 10-krotnie mniejszej kwocie.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu