DayTrading: Środa 30.10.2013
Re: DayTrading: Środa 30.10.2013
na kablu dziś na m5 można ładnie skalpować
ale wariant ciapula wydaje sie dosc prawdopodobny, musimy chyba zaczekac do fomc
o której jest BRENT ?
brent jest zawsze tylko od północy do 2.oo rynek jest zamknięty
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
wiem, ale z niego wynika mój scenariusz dla tej pary.yeahman pisze:Ciapul to troche nie ten interwał
g/u h4 - walka z LT
https://www.tradingview.com/x/E2HDeZql/
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Mój wariant ma się skończyć koło 18:30 - stad napisałem że nie ten zakres czasowy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
z jakiego kalendarza ekonom korzystacie ?
edek opór 50f --1.3774
nietoperek 1.38
nietoperek 1.38
Dajcie sobie siana prognozowaniem czegokolwiek po godzinie 19 

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Przepraszam na prawde , jeżeli tak to odebrałeś , nie miałem na celu obrażanie nikogo, jeżeli ktoś poczuł sie urażony to szczerze przepraszam. Co do ceny paliwa w USA i Polsce to przecież nie można porównywać tak gigantycznych rozbierzności , to tak jakbyś chciał mieć ta sama Cene chleba co sklep na osiedlu, bo mniej wiecej taka jest przepaść miedzy ilością paliwa które Zużywa USA , a Ilością jaka zużywamy my, czy też cała Unia.sureshot pisze:ale jakby nie patrzec ublizasz ludziom bez powodu, paliwo dobrem luksusowym??? i dlatego ma byc oblozone 70% podatkiem, czy ja czytam to co czytam, powiedz to w usa, oni tak nie uwazaja ,maja 2 razy tansze paliwo i zyja, ciekawe jak to robia, to nie schematy powielaja biede, kto ma te miliardy na tych kontach ten ma, ale tylko krotko obraujac ci sytuacje, ublizasz ludziom, ze trymaja pieniadze na kontach i nie inwestuja i nie maja takich zyskow jakie zapewne masz ty
, ale niemcy w zeszlym roku, wyemitowaly obligacje na chyba 100 miliardow euro, nie pamietam dokladnie i zgadnij wszystkie poszly, nabyly je instytucje ktore z calym szacunkiem do twoich umiejetnosci, wiedza jak pomnazac kapital, sprawdz sobie oprocentowanie obligacji amerykanskich, czy brytyjskich, glownie kupuje je fundusze, i banki jak jpmorgan, czy goldman sachs, oni tez sie nie znaja? to ze ty masz wieksza sklonnosc do ryzyka, nie oznacza , ze wiesz lepiej jak wykrecac zyski, to sa dwie zupelnie rozne rzeczy
brytyjskie obligacje mnie nie interesują , ale amerykanskie sprawdz do kogo należą w wiekszości i kto najchętniej je kupuje.

ja też już nawet nie próbuje myśleć nad tym co może być i czekam na FOMC bo by mnie wystrzelało pewnie

to zaległy obrazek ktorego nie mogłem załadować wczesniej nie wiem czemu.
Edit: Oo i nawet inaczej sie jakos wstawił niż zawsze. hmm