skąd je masz ?yeahman pisze:Nie wiem na ile dla kogo będzie to news ale mam info żena FOMC może paść zdanie że są szanse iż w I kwartale 2014 QE ostanie jeszcze zwiększone, ale była by jazda na edku
DayTrading: Środa 30.10.2013
Re: DayTrading: Środa 30.10.2013
Znajmoy jest dilerem.MNL pisze:skąd je masz ?yeahman pisze:Nie wiem na ile dla kogo będzie to news ale mam info żena FOMC może paść zdanie że są szanse iż w I kwartale 2014 QE ostanie jeszcze zwiększone, ale była by jazda na edku
A tak poza tematem, zauwazyłem że często takie V kończy się kontynuacją ruchu, ktoś widział to zdefiniowane w literaturze?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 30 paź 2013, 15:31 przez yeahman, łącznie zmieniany 1 raz.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
co z tym danymi po ropie, bo nie wiem jak je interpertować, tu wiecej, tam mniej 

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
No ale prawda jest taka że z 30 stron tematu warto przeczytać z 10 postów - moderacja śpi
Ja to od razu bym kilka ostow trzepnął, banów i by porządek był 

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
ruch V musi odwracac trend tu bylo tylko co najwyzej falszywe wybicie z konsoli i powrot do niej, ale jak to w analizie technicznej ile glow tyle opinii
-- Dodano: śr 30-10-2013, 15:36 --
yeahman, ale ten watek jest z zalozenia watkiem luzniejszym, jak ci sie nie podoba, zaloz swoj gdzie bedziesz dopuszczal tylko forexowe wpisy, masz taka mozliwosc w dziale zurnali, dlaczego ludzie zawsze chca uzdrawiac swiat innym,
-- Dodano: śr 30-10-2013, 15:36 --
yeahman, ale ten watek jest z zalozenia watkiem luzniejszym, jak ci sie nie podoba, zaloz swoj gdzie bedziesz dopuszczal tylko forexowe wpisy, masz taka mozliwosc w dziale zurnali, dlaczego ludzie zawsze chca uzdrawiac swiat innym,
Murphy "Analiza techniczna" str 130 wigpress wyd.1yeahman pisze:A tak poza tematem, zauwazyłem że często takie V kończy się kontynuacją ruchu, ktoś widział to zdefiniowane w literaturze?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
napisałem przecież co chciałem powiedzieć , jak były i trzeba było kupować w nich lub kupowac ich akcje podczas prywatyzacji to ludzie tego niedoceniali, napisłem przecież , że keidys było , teraz nie ma nic? Pokaż mi jedną rzecz której nie mieliśmy kiedyś , a która była niezbędna do egzystencji w czasach kiedy zmienialismy ustrój.? Nikomu nieczego przecież nie odmawiam , stwiedzam tylko fakt, to nie mój wymysł tylko dane. Nie napisałem przecież , że narzekam na cene paliwa także,Paliwo moim zdaniem to dobro luksusowe,jak samochód tak było kiedyś i w takim przekonaniu zostałem wychowany. Nie kupuje sie samochodu żeby stękać na cene paliwa. nie rozumiem czemu tak odebrałęś to jako zarzut. tu chodzi o tok myślenia, rozumowanie. Polacy maja ponad 546miliardów zlotych na kontach , to są pieniądze które sie marnują. Wiekszosc ludzi nie ma po prostu podstawowych nawyków do tego , zeby obracać sie w srodowisku pieniędzy.sureshot pisze:krinvest gadasz takie bzdury , az ciezko sie odniesc, nazywasz 90% ludzi w polsce tempakami, ze kupuja zachodnie produkty w zachodnich sieciach, a jak pada pytanie skad maja wziasc polskie to nie wiesz co powiedziec, narzuca sie pytanie kto jest tempy, zalowac wejscia do UE, a to niby dlaczego?, kto nie chce jezdzic do pracy na zachod ten nie jedzie, odmawiasz prawa do tego innym, bo cos ci sie uroilo, ze jestes najmadrzejszy?, piszesz, ze ty nalezysz do tej 5% grupy madrych, ktorzy wiedza jak wszystko dziala, wiec jesli tak jest to ta wiedze wykorzystaj i sie bogac, a jak juz bedziesz bogaty, to pomoz innym i ich oswiec, paliwo w polsce nie jest drogie, przez zachodnie koncerny paliwowe, ale przez polski rzad, ktory obklada ten produkt 70% podatkiem, w ramach walki z tzw kapitalimem i w imie wyrownywania szans, wiec ty na drogie paliwo nie powinienes narzekac, tylko jescze dawac napiwki na stacjach benzynowych
co do oświecania to nie bede tego robił , ale pomagam jak moge wszystkim którzy chcą. napisałem wam dużo wcześniej , zebyście zapisywali siebie całe rodziny razem z wszystkimi znajomymi na akcje PKP Cargo 2 tygodnie temu i inwestowali pieniądze w Debiuty na naszym GPW ponieważ to darmowe pieniążki z bardzo dobrą stopą zwrotu nawet biorąc wszystkie spółki w ciemno.
Jak sie cofniesz do postów z zeszłego tygodnia to tam w jednym pisałem o przekazywaniu z pokolenia na pokolenie schematów myślowych i wartości które pokoleniowo wprowadzaja ludzi w biede i nie pozwalaja sie im z niej wydostać.
Nie chce zasmiecać tematu bo to bezcelowe , jeżeli chcesz o tym porozmawiać to napisz PW. Dysponuje tonami dokumentów na ten temat chętnie sie podziele jak chcesz

masakra , Ben ma chyba jakas umowe z Canonem czy jakas inna firma co mu drukarki podsyłayeahman pisze:Nie wiem na ile dla kogo będzie to news ale mam info żena FOMC może paść zdanie że są szanse iż w I kwartale 2014 QE ostanie jeszcze zwiększone, ale była by jazda na edku

mam nadzieje , ze też nie daliscie sie złapać na kablu na ten falszywy ruch ??
Chciałem dodać obrazek i mam takie coś "Niezgodność typów obrazków: oczekiwano rozszerzenia bmp, otrzymano jpg."
a jak wrzucam .bmp , to mi wyskakuje , że rozszerzenie nieprawidłowe , o co kaman ktoś wie ??
Ciapul - dzięki sprawdzę. Bardz oczęsto widze to na edku i nie kojarzyłem co to ale widocznie umkneło mi to w Murphygo w literaturze.
Sure - jaja sobie robię przecież sam nie zawsze na temat piszę
Sure - jaja sobie robię przecież sam nie zawsze na temat piszę

Ostatnio zmieniony 30 paź 2013, 15:40 przez yeahman, łącznie zmieniany 1 raz.
super, ta książka pozwala zajebiscie znajdować analizy/formacje, ale czy uczy grania?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
choć moim zdaniem tam masz spadającą gwiazdę + objęcie bessyyeahman pisze:Ciapul - dzięki sprawdzę. Bardz oczęsto widze to na edku i nie kojarzyłem co to ale widocznie umkneło mi to w Murphygo w literaturze.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...